Årsmöte 2018

Vill du vara med och påverka?

Då är du välkommen att engagera dig i Ungdomssektionen. Sektionen är till för alla upp till 26 år, både de som rider på ridskolan och de som har egen häst. Som medlem i JRF är du automatiskt med i Ungdomssektionen.

Ungdomssektionen handlar mycket om kamratskap. Vi gör roliga saker tillsammans när vi inte rider, exempelvis olika kurser, övernattningar och läger, utflykter, rykttävlingar, käpphäst-KM och mycket annat.

Vi har alltid något på gång och vår verksamhet är mycket uppskattad av våra barn och ungdomar. Här hittar vi kompisar och gör roliga och nyttiga saker.

Ungdomssektionen har en ledamot och en personlig suppleant (ersättare) i föreningens styrelse, vilket ger oss möjlighet att vara med och påverka hela verksamheten genom vår röst. Båda representanterna från Ungdomssektionen får vara med på alla styrelsemöten.

På vårt årsmöte väljer vi vår egen styrelse och utser representanter till föreningens styrelse. Du kan också skriva motioner, alltså förslag, till årsmötet, exempelvis om saker du tycker att vi ska göra. Så även om du inte vill engagera sig själv så kan du vara med och påverka vilka som sitter i vår styrelse. Ta med dina kompisar och kom!

Kallelse till

Årsmöte

i Ungdomssektionen, Järfälla Ryttarförening

Lördag den 24 februari 2018 kl. 13.00 i Klubbis

Motioner/förslag från medlemmarna ska skickas till styrelsen senast den 14 februari 2018 på adressen: This is a mailto link

Förslag till ledamöter till styrelsen ska skickas/lämnas till styrelsen senast den 14 februari 2018 på adressen: This is a mailto link

Rösträtt har medlem upp till och med 25 år om medlemsavgift för 2017 har erlagts eller medlemsavgift för 2018 har erlagts minst en månad före mötet.

Årsmötesförhandlingar

1. Val av ordförande för mötet
  2. Anmälan av styrelsens val av sekreterare för mötet
  3. Upprättande av röstlängd
  4. Val av protokolljusterare och rösträknare
  5. Fastställande av dagordning
  6. Fastställande av om mötet blivit i laga ordning utlyst
  7. Behandling av verksamhetsberättelserna.
  8. Efter fastställande överlämnas allt till föreningens styrelse att fastställas i samband med föreningens årsmöte)
  9. Fastställande av resultaträkning. (Efter fastställande överlämnas allt till föreningens styrelse att fastställas i samband med föreningens årsmöte)
  10. Revisorernas berättelse såvitt avser sektionen.
  11. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen
  12. Beslut om antal styrelseledamöter inom för det i §16, andra stycket, angivna antalet
  13. Val av ordförande för sektionen för en mandattid om 1 år.
  14. Val av övriga styrelseledamöter för en mandattid om 1 år samt val av ledamöter för en mandattid om 6 månader.
  15. Anmälan av ungdomsledamot jämte personlig suppleant att ingå i föreningens styrelse.
  16. Val på 1 år av ledamöter (varav en sammankallande) i valberedningen
  17. Val av ombud till distriktets ungdomssektion (DUS) årsmöte och eventuellt andra möten där sektionen har rätt att representera med ombud.
  18. Övriga ärenden (motioner) som kan upptas till beslut på årsmötet

Varmt välkommen!

Handlingar inför årsmötet

Verksamhetsberättelse 2017

Motion till Ungdomssektionens årsmöte 2017

Svar på motion

Vill du ha handlingarna på papper på årsmötet så måste du själv skriva ut dem och ta med till mötet.

Uppdaterad: 17 FEB 2018 16:42

Viktigt om smittspridning

Kvarka och andra smittor dyker ibland upp på olika ställen, bland annat ridskolor. Det kan bli förödande för verksamheten.

Här får du veta vad du ska tänka på för att vi ska undvika smittor