Årsmöte

Årsmötet 2019 för USEK kommer att äga rum den 10 februari. Mer information kommer inom kort.

Vill du vara med och påverka?

Då är du välkommen att engagera dig i Ungdomssektionen. Sektionen är till för alla upp till 26 år, både de som rider på ridskolan och de som har egen häst. Som medlem i JRF är du automatiskt med i Ungdomssektionen.

Kallelse till

Årsmöte

i Ungdomssektioinen, Järfälla Ryttarförening

söndag den 10 februari 2019 kl. 13.00 i Klubbis

Dagen avslutas med fotografering med favorithästen för alla som vill och har närvarat på mötet. Mer information finns inom kort på instagram: usekjrf, Facebook – Ungdomssektionen JRF och på vår webbplats under Barn och Ungdom/Årsmöte

Motioner/förslag från medlemmarna ska skickas till styrelsen senast den 20 januari 2019 till This is a mailto link

Förslag till ledamöter till styrelsen ska skickas/lämnas till valberedningen senast den 20 januari 2019 till This is a mailto link

Rösträtt har medlem upp till och med 25 år om medlemsavgift för 2018 har erlagts eller medlemsavgift för 2019 har erlagts minst en månad före mötet.

Årsmötesförhandlingar

1. Val av ordförande för mötet
  2. Anmälan av styrelsens val av sekreterare för mötet
  3. Upprättande av röstlängd
  4. Val av protokolljusterare och rösträknare
  5. Fastställande av dagordning
  6. Fastställande av om mötet blivit i laga ordning utlyst
  7. Behandling av verksamhetsberättelserna. Efter fastställande överlämnas allt till föreningens styrelse att fastställas i samband med föreningens årsmöte)
  8. Fastställande av resultaträkning. (Efter fastställande överlämnas allt till föreningens styrelse att fastställas i samband med föreningens årsmöte)
  9. Revisorernas berättelse såvitt avser sektionen.
  10. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen
  11. Beslut om antal styrelseledamöter inom för det i §16, andra stycket, angivna antalet
  12. Val av ordförande för sektionen för en mandattid om 1 år.
  13. Val av övriga styrelseledamöter för en mandattid om 1 år samt val av ledamöter för en mandattid om 6 månader.
  14. Anmälan av ungdomsledamot jämte personlig suppleant att ingå i föreningens styrelse.
  15. Val på 1 år av ledamöter (varav en sammankallande) i valberedningen
  16. Val av ombud till distriktets ungdomssektion (DUS) årsmöte och eventuellt andra möten där sektionen har rätt att representera med ombud.
  17. Övriga ärenden (motioner) som kan upptas till beslut på årsmötet
  18. Sammanträdets avslutande

Varmt välkommen!

Det här är Ungdomssektionen

Ungdomssektionen handlar mycket om kamratskap. Vi gör roliga saker tillsammans när vi inte rider, exempelvis olika kurser, övernattningar och läger, utflykter, rykttävlingar, käpphäst-KM och mycket annat.

Vi har alltid något på gång och vår verksamhet är mycket uppskattad av våra barn och ungdomar. Här hittar vi kompisar och gör roliga och nyttiga saker.

Ungdomssektionen har en ledamot och en personlig suppleant (ersättare) i föreningens styrelse, vilket ger oss möjlighet att vara med och påverka hela verksamheten genom vår röst. Båda representanterna från Ungdomssektionen får vara med på alla styrelsemöten.

På vårt årsmöte väljer vi vår egen styrelse och utser representanter till föreningens styrelse. Du kan också skriva motioner, alltså förslag, till årsmötet, exempelvis om saker du tycker att vi ska göra. Så även om du inte vill engagera sig själv så kan du vara med och påverka vilka som sitter i vår styrelse. Ta med dina kompisar och kom!

Uppdaterad: 24 AUG 2018 07:41

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.