Årsmöte

Årsmötet ägde rum söndag den 10 februari 2019

Verksamhetsberättelse

Det här är Ungdomssektionen

Ungdomssektionen handlar mycket om kamratskap. Vi gör roliga saker tillsammans när vi inte rider, exempelvis olika kurser, övernattningar och läger, utflykter, rykttävlingar, käpphäst-KM och mycket annat.

Vi har alltid något på gång och vår verksamhet är mycket uppskattad av våra barn och ungdomar. Här hittar vi kompisar och gör roliga och nyttiga saker.

Ungdomssektionen har en ledamot och en personlig suppleant (ersättare) i föreningens styrelse, vilket ger oss möjlighet att vara med och påverka hela verksamheten genom vår röst. Båda representanterna från Ungdomssektionen får vara med på alla styrelsemöten.

På vårt årsmöte väljer vi vår egen styrelse och utser representanter till föreningens styrelse. Du kan också skriva motioner, alltså förslag, till årsmötet, exempelvis om saker du tycker att vi ska göra. Så även om du inte vill engagera sig själv så kan du vara med och påverka vilka som sitter i vår styrelse. Ta med dina kompisar och kom!

Vill du vara med och påverka?

Då är du välkommen att engagera dig i Ungdomssektionen. Sektionen är till för alla upp till 26 år, både de som rider på ridskolan och de som har egen häst. Som medlem i JRF är du automatiskt med i Ungdomssektionen.

Uppdaterad: 24 AUG 2018 07:41

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.