Läxläsning

● 6 NOVEMBER ● 13 NOVEMBER
● 20 NOVEMBER ● 27 NOVEMBER

Ni är många som spenderar mycket tid i stallet med hästarna och med kompisarna och det tycker vi är jättekul. Därför erbjuder vi nu läxläsning på ridskolan.

Vi börjar direkt efter höstlovet, så första datumet blir tisdag den 6 november kl 16.00-19.00.

Under den här tiden kommer våra Fritidsledare Annie och Jenny att finnas på plats och finnas till hands om ni behöver hjälp med något.

Mycket utav skolarbetet idag sker digitalt så för er som har datorer kommer vi se till att Wi-Fi finns tillgängligt under läxläsningen.

Var: I klubbrummet på övervåningen i stallet

Tid: 16.00-19.00

Skötarutbildning

Här kan du läsa mer om skötarutbildningen och hur du anmäler ditt intresse för att bli skötare.

Stallvärdsträffar

15 september kl. 14:00-18:00

14 oktober kl. 11:00-13:00

17 november kl. 14:00-18:00

15 december kl. 14:00-18:00

Fler aktiviteter kommer också under höstterminen som vi kommer att informera om här, i sociala medier och på anslag i stallet.

Heldag i stallet på sportlovet

Både på sportlovet och påsklovet har det varit populärt att vara med i stallet från tidig morgon till eftermiddagen. När man är med en dag i stallet så får man lära sig mycket och kan ställa många frågor till personalen och man hittar nya kompisar.

Så här glad var fritidsledare Annie över att så många barn var med i stallet denna dag.

Hjälpas åt är roligt.

Hästagility med roliga övningar där både människor och hästar får träna nyttiga saker.

Många barn och ungdomar har varit med och fodrat hästar, mockat i stall och hage, släppt ut och tagit in hästar, skött om hästarna och mycket annat tillsammans med personalen. Flera av våra duktiga stallvärdar har också varit på plats och som alltid varit hjälpsamma.

Håll utkik här på vår webbplats eller Facebook-sida över nästa tillfälle.

Foto: Johanna Forslöw Karlsson

Uppdaterad: 23 AUG 2018 07:59 Skribent: Annie Eriksson

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.