Följ sidan "Föreningsnyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Föreningsnyheter

Har du några tips på nyheter skicka dom gärna till webbadministratören.

(2018-05-02 21:53)
Det var det inte bara på onsdagens clinic, utan är också en slutsats vi kan dra av den. Det är den klassiska ridkonsten som är grunden till allt och det som skapar förutsättningar för det som kommer senare.

(2018-04-11 10:42)
Vårterminens andra clinic den 10 april handlade om grunderna i hoppning. Vår ridlärare Nina Pietarila visade olika delar tillsammans med hästarna Ettie, Wille och Filur. Film finns i artikeln.

(2018-04-09 08:23)
Den 4 juni börjar Helena Thorolfsson Rainamo som ridlärare hos oss. Hon kommer också att jobba med skötsel av stall och hästar.

(2018-04-06 08:57)
Både på sportlovet och påsklovet har det varit populärt att vara med i stallet från tidig morgon till eftermiddagen. När man är med en dag i stallet så får man lära sig mycket och kan ställa många frågor till personalen och man hittar nya kompisar.

(2018-04-06 08:56)
Det har varit händelserika dagar på ridskolan. Ena dagen var det äggkastning och andra dagen var det skötar-OS som arrangerades av Ungdomssektionen.

(2018-04-04 09:01)
Efter ett år som tillförordnad ridskolechef väljer Helena Larsson att på grund av familjeskäl återvända till Kalix.

(2018-03-26 09:37)
Den 25 mars bjöd vi in politiker och tjänstemän från Järfälla kommun att starta årets ridborgarmärkestagning i vårsolen. Mika Metso, Cecilia Löfgreen och Annika Dahlborn är nu stolta ridborgare påhejade av Doris Vesterlund.

(2018-03-14 17:52)
Det kan nog inte poängteras nog och nu fick vi en ordentligt genomgång av grundridningens betydelse, både för att vi ska kunna rida bra och för att våra hästar ska må bra.

(2018-03-06 09:14)
Gnistrande snö och sol, glada ponnyer och chansen att vara många timmar i stallet. Det erbjöd sportlovet. Det var bland annat heldag i stallet och agility med ponnyer på schemat.

(2018-02-27 17:24)
Årsmötet utsåg Dan Andersson till ny hedersmedlem i Järfälla Ryttarförening. Dan har gjort stora och hedervärda insatser för föreningen under många år.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

Det nya stallet byggs nu och ska vara klart för inflyttning i november 2018.

Viktigt om smittspridning

Kvarka och andra smittor dyker ibland upp på olika ställen, bland annat ridskolor. Det kan bli förödande för verksamheten.

Här får du veta vad du ska tänka på för att vi ska undvika smittor

Filtrera nyheter

År Månad