Följ sidan "Föreningsnyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Föreningsnyheter

Har du några tips på nyheter skicka dom gärna till webbadministratören.

(2019-06-12 07:58)
Det var många som kom för att se nya stallet, umgås, njuta av hästinspirerad fika och vara med på femkampen den 6 juni.

(2019-06-01 16:44)
Idag var det äntligen dags att flytta in i nya stallet. Många kom och hjälptes åt med arbetet och hästarna trivdes direkt.

(2019-05-29 11:49)
Kommunstyrelsens arbetsutskott fattade på onsdagen beslut att godkänna avtalet mellan dem och oss. - Då är det äntligen i hamn, vilket känns mycket bra. Nu kan vi snart flytta in i nya stallet, säger Carina Carlsson, ordförande i föreningen.

(2019-05-24 15:26)
Det var en mycket lärorik clinic för ryttare på alla nivåer som vår ridskolechef Nina Latumaa höll den 18 maj tillsammans med några ryttare och hästar.

(2019-05-10 14:29)
Efter förra veckans händelser har nu kommunen bestämt sig för att signera avtalet som vi kämpat för så länge och fatta beslut om övertagande av ridhusen. - Några steg återstår innan allt är i hamn, men vi är hoppfulla, säger föreningens ordförande.

(2019-05-10 08:10)
Arbete pågår nu för fullt med att återställa hagen framför nya stallet där det har varit bodar under byggtiden. Även denna hage blir grusad.

(2019-05-07 08:37)
Emma Forslöw-Karlsson blev uttagen till Stockholms Läns Ridsportförbunds satsning "Unga Ryttare". Den gångna helgen fick ridskolehästen Safir följa med.

(2019-05-02 07:24)
Efter fyra års väntan på det nya stallet och efter år av idogt arbete för att få till ett nytt avtal så står stallet klart för inflyttning och avtalet skulle bara signeras. Plötsligt fick inte avtalet skrivas under och invigningen måste ställas in.

(2019-05-01 09:22)
För tredje året i rad får vi ännu högre betyg på en redan mycket hög nivå av våra elever i årets enkät. Medelbetyget har ökat och bland enskilda betyg så är det mer än majoriteten som som ger det högsta betyget 10.

(2019-03-14 08:11)
Under sportlovet var det dags för årets upplaga av skötar-OS. Tibo-laget med Olivia och Ellen vann och två kom Isabell med Nebo. Alla fick priser från vår sponsor Hööks i Barkarby.

(2019-02-27 09:04)
Varje år utser fritidsledarna i hård konkurrens årets skötare och årets stallvärd. I år fick Josefine Nilsson och Mathilda Lind utmärkelserna och ett fint pris.

(2019-02-26 17:09)
Även inför årets årsmöte har våra medlemmar fått rösta på sina favoriter på ridskolan. I år röstade nästan 100 personer och utsåg Halo och Danny till årets ridskoleponny respektive årets ridskolehäst.

(2019-02-26 17:07)
På årsmötet den 24 februari valdes tre nya in i styrelsen och valberedningen blev fulltalig med fyra personer varav en ungdomsrepresentant.

(2019-02-15 13:21)
Vårterminens första clinic lockade många åhörare på läktaren. Den hölls av Fia Klarbrant och vi fick höra många intressanta och nyttiga saker medan vi fick se ridskolechefen Nina Latumaa rida egna hästen Svarten.

(2019-02-14 08:41)
Nu börjar det närma sig ett färdigt stall och vi har varit in och tittat hur det ser ut nu när inredningen börjar komma på plats.

Filtrera nyheter

År Månad

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

Det nya stallet är nu nästan klart för inflyttning.

E-post: info@jarfallaryttarforening.se