Följ sidan "Föreningsnyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Föreningsnyheter

Har du några tips på nyheter skicka dom gärna till webbadministratören.

(2019-05-24 15:26)
Det var en mycket lärorik clinic för ryttare på alla nivåer som vår ridskolechef Nina Latumaa höll den 18 maj tillsammans med några ryttare och hästar.

(2019-05-10 14:29)
Efter förra veckans händelser har nu kommunen bestämt sig för att signera avtalet som vi kämpat för så länge och fatta beslut om övertagande av ridhusen. - Några steg återstår innan allt är i hamn, men vi är hoppfulla, säger föreningens ordförande.

(2019-05-10 08:10)
Arbete pågår nu för fullt med att återställa hagen framför nya stallet där det har varit bodar under byggtiden. Även denna hage blir grusad.

(2019-05-07 08:37)
Emma Forslöw-Karlsson blev uttagen till Stockholms Läns Ridsportförbunds satsning "Unga Ryttare". Den gångna helgen fick ridskolehästen Safir följa med.

(2019-05-02 07:24)
Efter fyra års väntan på det nya stallet och efter år av idogt arbete för att få till ett nytt avtal så står stallet klart för inflyttning och avtalet skulle bara signeras. Plötsligt fick inte avtalet skrivas under och invigningen måste ställas in.

(2019-05-01 09:22)
För tredje året i rad får vi ännu högre betyg på en redan mycket hög nivå av våra elever i årets enkät. Medelbetyget har ökat och bland enskilda betyg så är det mer än majoriteten som som ger det högsta betyget 10.

(2019-03-14 08:11)
Under sportlovet var det dags för årets upplaga av skötar-OS. Tibo-laget med Olivia och Ellen vann och två kom Isabell med Nebo. Alla fick priser från vår sponsor Hööks i Barkarby.

(2019-02-27 09:04)
Varje år utser fritidsledarna i hård konkurrens årets skötare och årets stallvärd. I år fick Josefine Nilsson och Mathilda Lind utmärkelserna och ett fint pris.

(2019-02-26 17:09)
Även inför årets årsmöte har våra medlemmar fått rösta på sina favoriter på ridskolan. I år röstade nästan 100 personer och utsåg Halo och Danny till årets ridskoleponny respektive årets ridskolehäst.

(2019-02-26 17:07)
På årsmötet den 24 februari valdes tre nya in i styrelsen och valberedningen blev fulltalig med fyra personer varav en ungdomsrepresentant.

(2019-02-15 13:21)
Vårterminens första clinic lockade många åhörare på läktaren. Den hölls av Fia Klarbrant och vi fick höra många intressanta och nyttiga saker medan vi fick se ridskolechefen Nina Latumaa rida egna hästen Svarten.

(2019-02-14 08:41)
Nu börjar det närma sig ett färdigt stall och vi har varit in och tittat hur det ser ut nu när inredningen börjar komma på plats.

(2019-02-11 11:18)
Under helgen 2-3 februari var våra ridlärare Anna, Nina och Nina på fortbildning arrangerad av Svenska Ridsportförbundet och helgen efter var Emma Forslöw-Karlsson och Fanny Holmström på en inspirationsdag med bland andra Patrik Kittel.

(2019-01-23 11:07)
"Unga ryttare" är en satsning som Stockholms läns ridsportförbund genomför i syfte att lyfta och sprida mer kunskap tilll ridsportens unga ryttare. I år har Emma Forslöw-Karlsson från Järfälla blivit uttagen att delta.

(2019-01-16 15:00)
Järfälla kommun ger oss även i år bidrag så att vi kan ha våra fantastiska fritidsledare Annie och Jenny i verksamheten.

Filtrera nyheter

År Månad

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

Det nya stallet är nu nästan klart för inflyttning.

E-post: info@jarfallaryttarforening.se