Följ sidan "Föreningsnyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Föreningsnyheter

Har du några tips på nyheter skicka dom gärna till webbadministratören.

(2019-03-14 08:11)
Under sportlovet var det dags för årets upplaga av skötar-OS. Tibo-laget med Olivia och Ellen vann och två kom Isabell med Nebo. Alla fick priser från vår sponsor Hööks i Barkarby.

(2019-02-27 09:04)
Varje år utser fritidsledarna i hård konkurrens årets skötare och årets stallvärd. I år fick Josefine Nilsson och Mathilda Lind utmärkelserna och ett fint pris.

(2019-02-26 17:09)
Även inför årets årsmöte har våra medlemmar fått rösta på sina favoriter på ridskolan. I år röstade nästan 100 personer och utsåg Halo och Danny till årets ridskoleponny respektive årets ridskolehäst.

(2019-02-26 17:07)
På årsmötet den 24 februari valdes tre nya in i styrelsen och valberedningen blev fulltalig med fyra personer varav en ungdomsrepresentant.

(2019-02-15 13:21)
Vårterminens första clinic lockade många åhörare på läktaren. Den hölls av Fia Klarbrant och vi fick höra många intressanta och nyttiga saker medan vi fick se ridskolechefen Nina Latumaa rida egna hästen Svarten.

(2019-02-14 08:41)
Nu börjar det närma sig ett färdigt stall och vi har varit in och tittat hur det ser ut nu när inredningen börjar komma på plats.

(2019-02-11 11:18)
Under helgen 2-3 februari var våra ridlärare Anna, Nina och Nina på fortbildning arrangerad av Svenska Ridsportförbundet och helgen efter var Emma Forslöw-Karlsson och Fanny Holmström på en inspirationsdag med bland andra Patrik Kittel.

(2019-01-23 11:07)
"Unga ryttare" är en satsning som Stockholms läns ridsportförbund genomför i syfte att lyfta och sprida mer kunskap tilll ridsportens unga ryttare. I år har Emma Forslöw-Karlsson från Järfälla blivit uttagen att delta.

(2019-01-16 15:00)
Järfälla kommun ger oss även i år bidrag så att vi kan ha våra fantastiska fritidsledare Annie och Jenny i verksamheten.

(2018-12-17 08:46)
Taffi och Jompa gjorde succé på Barkabystadens julmarknad tillsammans med Emilia och Nelly. Det var många glada barn som fick prova ponnyridning.

(2018-12-17 08:38)
Äntligen är även belysningen på parkeringarna på plats. Kommunen har också beskurit träden i allén och lagat belysningen där, så nu är det ljust och fint.

(2018-11-27 20:34)
Vi har varit i nya stallet och tagit en titt. Det är fortfarande mycket arbete kvar, men det kommer att bli riktigt fint.

(2018-11-07 11:15)
Medlemmarna drog ihop pengarna vi behövde och nu har vi köpt två shettisar: Sessan och Pebbie. Med dem ger vi framöver möjlighet för de yngre barnen att vara med hästar och lära sig.

(2018-11-07 08:58)
Från starten till nu har mycket hänt och inte minst har verksamheten växt och kommer att fortsätta att växa. Därför anpassar vi organisationen. Nina Latumaa blir ridskolechef och Anna Westlund Tholander personalchef.

(2018-11-04 12:39)
Under höstlovet var många barn och ungdomar med på olika aktiviteter med hästarna på ridskolan och andra aktiviteter såsom den årliga spökkvällen.

Filtrera nyheter

År Månad

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.

E-post: info@jarfallaryttarforening.se