Följ sidan "Föreningsnyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Föreningsnyheter

Har du några tips på nyheter skicka dom gärna till webbadministratören.

(2018-02-12 16:02)
Vi är mycket glada att hälsa Anna Westlund Tholander välkommen till Järfälla Ryttarförening som ridlärare. Anna börjar den 1 mars till viss del och något senare fullt ut.

(2017-12-18 08:53)
Grävskopor är på plats och har börjat, stängsel håller på att sättas upp och mycket annat börjar hända. Äntligen är bygget igång. Tidigare har där funnits en ladugård och varit ridbana.

(2017-11-23 15:58)
Höstterminens tredje clinic handlade om veterinärvård och hästens utrustning. Ridläraren Nina Latumaa och veterinären Lena Malm berättade om många intressanta saker.

(2017-11-15 07:52)
Den 15 november börjar Mona Almqvist som administratör hos oss. Hon har både lång erfarenhet av att arbeta med ekonomi och av hästar.

(2017-11-01 19:33)
Nu har vi tagit första spadtaget för nya stallet som kommer att börja byggas inom kort. Det blir cirka 700 kvadratmeter och kommer bland annat att innehålla 28 boxplatser, sadelkammare, foderutrymmen, mötesrum och omklädningsrum.

(2017-10-30 07:25)
Höstterminens andra clinic var en av våra hovslagare på ridskolan, Micke Berg, på plats och gav oss en hel del nyttig kunskap om hovar och hovslageri. Han visade också hur man tillverkar en hästsko och avlivade en myt.

(2017-10-19 18:50)
Onsdag den 18 oktober var vi många på läktaren som lyssnade till Carolina Fransson som berättade om hästars beteende och inlärning. Hon tog också upp flera praktiska exempel, exempelvis hur man får en häst att sluta skrapa med hoven i stallgången.

(2017-10-03 10:21)
Nu är det klart att det nya stallet kommer att börja byggas inom kort. Det kommer att innehålla 28 boxar, sadelkammare, samlingssal, omklädningsrum med mera och bli modernt för både hästar och människor. Exakta datum återkommer vi om.

(2017-08-24 09:44)
Äntligen är övervåningen också klar så att vi bland annat har fått tillbaka vårt "klubbis", nu i finare skick än någonsin och inrett på ett lite annat sätt.

(2017-08-05 17:15)
Vi säger välkommen till Helena Larsson som kommer att vara tillförordnad ridskolechef under Anna-Carin Jansons föräldraledighet. Helena börjar den 9 augusti. - Jag ser mycket fram emot att börja i Järfälla och lära känna alla, säger Helena.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

Viktigt om smittspridning

Kvarka och andra smittor dyker ibland upp på olika ställen, bland annat ridskolor. Det kan bli förödande för verksamheten.

Här får du veta vad du ska tänka på för att vi ska undvika smittor

Filtrera nyheter

År Månad