Följ sidan "Föreningsnyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Föreningsnyheter

Har du några tips på nyheter skicka dom gärna till webbadministratören.

(2019-09-21 10:21)
Lördag den 14 augusti var det dags för årets upplaga av Käpphäst-KM med många fina ekipage och en trevlig eftermiddag även för föräldrar och andra som var med och hejade på.

(2019-09-20 08:53)
Inför Christas Minnestävling har vi arrangerat en utbildning för de som vill slipa på både förberedelserna och sin insats. Utbildningen har genomförts av våra fritidsledare och varit gratis för deltagarna.

(2019-09-16 09:13)
Vi får ofta beröm för våra duktiga och trevliga funktionärer när vi har tävlingar. Söndagen den 14 september bjöd Tävlingskommittén in till utbildning och både nybörjare och mer erfarna funktionärer kom och var med.

(2019-08-19 16:58)
Idag börjar Emelie Ekberg som ny ridlärare hos oss. Hon tar över efter Nina Pietarila som slutar på fredag den 23 augusti.

(2019-08-19 16:54)
Annika Jangbratt som tidigare jobbat hos oss som stallchef kommer från och med idag tillbaka i en ny roll som administratör.

(2019-07-26 16:11)
Vår ridlärare Nina Pietarila har under de senaste åren byggt upp en verksamhet där hon tränar sina och andras hästar samtidigt som hon har arbetat hos oss. Nu tar hon steget fullt ut med den egna verksamheten och slutar hos oss inom kort.

(2019-06-12 07:58)
Det var många som kom för att se nya stallet, umgås, njuta av hästinspirerad fika och vara med på femkampen den 6 juni.

(2019-06-01 16:44)
Idag var det äntligen dags att flytta in i nya stallet. Många kom och hjälptes åt med arbetet och hästarna trivdes direkt.

(2019-05-29 11:49)
Kommunstyrelsens arbetsutskott fattade på onsdagen beslut att godkänna avtalet mellan dem och oss. - Då är det äntligen i hamn, vilket känns mycket bra. Nu kan vi snart flytta in i nya stallet, säger Carina Carlsson, ordförande i föreningen.

(2019-05-24 15:26)
Det var en mycket lärorik clinic för ryttare på alla nivåer som vår ridskolechef Nina Latumaa höll den 18 maj tillsammans med några ryttare och hästar.

(2019-05-10 14:29)
Efter förra veckans händelser har nu kommunen bestämt sig för att signera avtalet som vi kämpat för så länge och fatta beslut om övertagande av ridhusen. - Några steg återstår innan allt är i hamn, men vi är hoppfulla, säger föreningens ordförande.

(2019-05-10 08:10)
Arbete pågår nu för fullt med att återställa hagen framför nya stallet där det har varit bodar under byggtiden. Även denna hage blir grusad.

(2019-05-07 08:37)
Emma Forslöw-Karlsson blev uttagen till Stockholms Läns Ridsportförbunds satsning "Unga Ryttare". Den gångna helgen fick ridskolehästen Safir följa med.

(2019-05-02 07:24)
Efter fyra års väntan på det nya stallet och efter år av idogt arbete för att få till ett nytt avtal så står stallet klart för inflyttning och avtalet skulle bara signeras. Plötsligt fick inte avtalet skrivas under och invigningen måste ställas in.

(2019-05-01 09:22)
För tredje året i rad får vi ännu högre betyg på en redan mycket hög nivå av våra elever i årets enkät. Medelbetyget har ökat och bland enskilda betyg så är det mer än majoriteten som som ger det högsta betyget 10.

Filtrera nyheter

År Månad

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

E-post: info@jarfallaryttarforening.se