Föreningsnyheter - Järfälla RF - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Följ sidan "Föreningsnyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Föreningsnyheter

Har du några tips på nyheter skicka dom gärna till webbadministratören.

(2018-06-21 07:34)
Den 16-17juni var det för andra året i rad dags för Christas Minnestävling och i år blev det fullt startfält. På lördagen var det dressyr och på söndagen hoppning och vi fick se ekipage på alla kunskapsnivåer och i alla åldrar.

(2018-06-08 08:05)
Hela femtio personer tog ridborgarmärket och många barn red en sväng på någon av våra snälla ponnyer under familjedagen den 6 juni. Sedan deltog många i tipspromenad, tävlingen om vem som kan sadla snabbast, tog en fika och umgicks.

(2018-06-04 09:20)
För andra året i rad genomförde vi under maj en enkätundersökning bland ridskolans elever och resultatet blev även i år fantastiska 9 av 10!

(2018-05-02 21:53)
Det var det inte bara på onsdagens clinic, utan är också en slutsats vi kan dra av den. Det är den klassiska ridkonsten som är grunden till allt och det som skapar förutsättningar för det som kommer senare.

(2018-04-11 10:42)
Vårterminens andra clinic den 10 april handlade om grunderna i hoppning. Vår ridlärare Nina Pietarila visade olika delar tillsammans med hästarna Ettie, Wille och Filur. Film finns i artikeln.

(2018-04-09 08:23)
Den 4 juni börjar Helena Thorolfsson Rainamo som ridlärare hos oss. Hon kommer också att jobba med skötsel av stall och hästar.

(2018-04-06 08:57)
Både på sportlovet och påsklovet har det varit populärt att vara med i stallet från tidig morgon till eftermiddagen. När man är med en dag i stallet så får man lära sig mycket och kan ställa många frågor till personalen och man hittar nya kompisar.

(2018-04-06 08:56)
Det har varit händelserika dagar på ridskolan. Ena dagen var det äggkastning och andra dagen var det skötar-OS som arrangerades av Ungdomssektionen.

(2018-04-04 09:01)
Efter ett år som tillförordnad ridskolechef väljer Helena Larsson att på grund av familjeskäl återvända till Kalix.

(2018-03-26 09:37)
Den 25 mars bjöd vi in politiker och tjänstemän från Järfälla kommun att starta årets ridborgarmärkestagning i vårsolen. Mika Metso, Cecilia Löfgreen och Annika Dahlborn är nu stolta ridborgare påhejade av Doris Vesterlund.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

Det nya stallet byggs nu och ska vara klart för inflyttning i november 2018.

Filtrera nyheter

År Månad