Avtalet klart

29 MAJ 2019 11:49
Kommunstyrelsens arbetsutskott fattade på onsdagen beslut att godkänna avtalet mellan dem och oss. - Då är det äntligen i hamn, vilket känns mycket bra. Nu kan vi snart flytta in i nya stallet, säger Carina Carlsson, ordförande i föreningen.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2019 11:49

Det nya avtalet innebär att vi kan flytta in i nya stallet den 1 juni samt att ett ordentligt avtal nu finns för hela anläggningen.

- Exakt när och hur inflyttningen ska gå till bestämmer ridskolechefen, men det kommer att ske så snart som möjligt.

Nu återstår frågan om ridhusen som Kommunfullmäktige ska fatta beslut om.
- Vi hoppas att de hinner med detta på sitt möte i juni. Det ska annars ske senast den 31 oktober.

Om övertagande av ridhusen sker så åtar sig Järfälla kommun att bekosta renoveringar under 2019, vilket gör att vi kan åtgärda elinstallationen, bevattningssystem och ett par andra saker.