Fortsatt bidrag till fritidsledare

16 JAN 2019 15:00
Järfälla kommun ger oss även i år bidrag så att vi kan ha våra fantastiska fritidsledare Annie och Jenny i verksamheten.
  • Skapad: 16 JAN 2019 15:00

Fritidsledarna finns där nästan varje dag då det är som flest barn och ungdomar. De är med i verksamheten på många sätt och hittar på olika aktiviteter. Annie ansvarar också sedan flera år tillbaka för alla stallvärdar och för skötarutbildningarna.

Att ha fritidsledare i verksamheten är mycket betydelsefullt på många sätt, särskilt som vår verksamhet är sådan att barn och ungdomar tillbringar mycket tid där. Till oss kommer många flera gånger i veckan och stannar i många timmar.

Vår verksamhet kan ses som en av de största ungdomsgårdarna i kommunen, kanske den största.

Att ha fritidsledare är en dröm för många andra ridklubbar i landet och vi är mycket glada för att Kultur-, Demokrati- och Fritidsförvaltningen i Järfälla fortsätter att bidra till detta.

Annie och Jenny fortsätter som vanligt att också arbeta i stallet och som ridlärare.

Foto: Anna Westlund Tholander

Skribent: Carina Carlsson

Det nya stallet är nu nästan klart för inflyttning.