Nya i styrelsen och valberedningen

26 FEB 2019 17:07
På årsmötet den 24 februari valdes tre nya in i styrelsen och valberedningen blev fulltalig med fyra personer varav en ungdomsrepresentant.
  • Skapad: 26 FEB 2019 17:07

Många valde att sitta kvar i styrelsen för ännu en period. Jenni Svensson avböjde omval men kommer att vara kvar i Tävlingskommittén. Vi tackar Jenni för hennes insatser i styrelsen!

Nya i styrelsen är Catrin Andreasson, Annakarin Svenningsson och Jenny Wadman. Det innebär att det blev ett par fler personer i styrelsen för kommande år.

Fördelningen av specifika ansvarsområden kommer att göras inom kort, men styrelsen har inom sig även denna gång utsett Michael Dufva till vice ordförande, Ann-Christine Schönning Perotti till kassör och Elisabeth Nygren till sekreterare.

Anneli Johansson fortsätter som sammankallande i valberedningen och får sällskap av Katja Ritter, Christine Andersson-Franek, Pierre Spik och Ungdomssektionens representant Evelyn Cornwell.

Här kan du se vilka som sitter i styrelse och valberedning.

Skribent: Carina Carlsson

Det nya stallet är nu nästan klart för inflyttning.