Anna ny ridlärare - Järfälla RF - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Anna ny ridlärare

2018-02-12 16:02
Vi är mycket glada att hälsa Anna Westlund Tholander välkommen till Järfälla Ryttarförening som ridlärare. Anna börjar den 1 mars till viss del och något senare fullt ut.
  • Uppdaterad: 2018-02-12 16:02

För många medlemmar är Anna känd sedan tidigare då hon jobbat här i Järfälla för några år sedan.

Anna utbildade sig till ridlärare på Strömsholm för cirka tjugo år sedan, så hennes erfarenhet är gedigen. Vår ambition är att ha en hög andel välutbildade och erfarna ridlärare på ridskolan, så vi är mycket glada att Anna har valt att börja hos oss.

Förutom att hon har arbetat som ridlärare och dressyrtränare så är Anna också utbildad barnskötare och har arbetat som det. Hon har också drivit inackorderingsstall i Kungsängen under några år.

Vilka lektioner Anna kommer att ha återkommer vi med information om till berörda grupper.

Hon kommer också att hålla privatlektioner, både för ryttare på ridskolehästar och för de med egen häst. Förutom det så kommer hon också att jobba med att sköta hästarna och anläggningen tillsammans med övrig personal.

När Anna är på plats på full tid kommer hon även att ansvara för vårt medlemsstall efter Annika Jangbratt som efter en fantastisk insats under några månader nu har valt att satsa på ett nytt projekt på annat håll.

Det nya stallet byggs nu och ska vara klart för inflyttning i november 2018.