Bygget är igång

18 DEC 2017 08:53
Grävskopor är på plats och har börjat, stängsel håller på att sättas upp och mycket annat börjar hända. Äntligen är bygget igång. Tidigare har där funnits en ladugård och varit ridbana.
  • Skapad: 18 DEC 2017 08:53

Platsen där det nya stallet nu börjat byggas har använts till olika saker genom åren. Från början stod där en ladugård som brann ner på 1950-talet.

Ladugården 1952. Bild från Järfälla kommuns bildarkiv.

Under lång tid användes marken sedan som ridbana och efter att ridhus och ridbana byggdes där de finns idag har marken använts som hagar.

Ridvolten 1973. Med gamla/gula stallet i bakgrunden. Bild från Järfälla kommuns bildarkiv.

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.