Halo och Danny årets favoriter

26 FEB 2019 17:09
Även inför årets årsmöte har våra medlemmar fått rösta på sina favoriter på ridskolan. I år röstade nästan 100 personer och utsåg Halo och Danny till årets ridskoleponny respektive årets ridskolehäst.
  • Uppdaterad: 26 FEB 2019 17:09

Det är klart att våra fina hästar engagerar. Därför blev det också många röster. Det var många av våra ponnyer och hästar som var någons favorit, men till slut var det Halo och Danny som fick flest röster.

Motiveringen för Halo II som är hennes fullständiga namn löd:

"Denna fina och alltid lika vänliga ponny är lätt att umgås med och tar väl hand om sina ryttare. Hon gör alltid sitt bästa för både små och stora."

Motiveringen för Danny, eller Dynamics som han egentligen heter löd:

"En riktig läromästare på alla sätt. Välutbildad och kunnig, trevlig och väluppfostrad, social och vänlig och en trygg häst för alla att lära sig tillsammans med."

Båda hästarna kommer att få varsitt specialschabrak som de stolta kan ha på sig och så får den sin bild och sitt diplom placerat i trappan upp till övervåningen i gamla stallet.

Foto: Amanda Saidra

Skribent: Carina Carlsson