Härligt med häst på höstlovet

04 NOV 2018 12:39
Under höstlovet var många barn och ungdomar med på olika aktiviteter med hästarna på ridskolan och andra aktiviteter såsom den årliga spökkvällen.
  • Skapad: 04 NOV 2018 12:39

I skogsbrynet ovanför ridhusen finns ett gammalt hus som Ungdomssektionen varje år förvandlar till ett spökhus. I år kom över fyrtio barn och ungdomar för att skrämma och skrämmas, grilla och umgås. Det blev en riktigt rolig kväll.

Hela höstlovsveckan var full av olika aktiviteter på ridskolan där många barn fick vara med under en hel dag och fodra hästarna, mocka boxar, släppa ut hästarna i hagarn och mycket annat, prova på för små barn som finansierades av Järfälla kommun, hundhoppning samt löshoppning av några av ridskolans hästar.

Det blev en mycket lyckad hästlovsvecka på alla sätt!

Foto: Angelica Eriksson

Löshoppning med Nina P.

På väg till nästa roliga aktivitet.

Omtyckta ponnyn Tibo var med på löshoppningen.

Skribent: Carina Carlsson

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.