Nu har vi flyttat in!

01 JUN 2019 16:44
Idag var det äntligen dags att flytta in i nya stallet. Många kom och hjälptes åt med arbetet och hästarna trivdes direkt.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2019 16:44

Stallet rymmer 26 boxar och här ska de stora hästarna bo. Sadelkammaren är rymlig och dörrarna mellan stall och sadelkammare öppnas med dörröppnare. Det är förstås mycket praktiskt när man kommer med all utrustning.

Här finns foderförråd, diverse andra förrådsutrymmen för till exempel täcken, schabrak och annan utrustning samt tvättstugan med fantastisk utsikt.

På övervåningen finns ett samlingsrum, ett pentry där vi kan sitta och fika samt omklädningsrum. Där uppe kan man också stå och titta ner i stalldelarna.

Här kommer vi att få en bra tillvaro för både hästar och människor.

Torsdagen den 6 juni blir det sommarfest och inflyttningsfest. Vi ses utanför nya stallet klockan 13.00!

Ironja, först att flytta in i nya stallet. Lugn och fin inflyttning, om än i vissa fall något förundrade hästar. Foto: Elisabeth Nygren

Nicke och Enzo ser nöjda ut när de spanar in sitt nya hem. Foto: Nina Latumaa

Stort varmt tack till personalen och till alla som kom och hjälptes åt med inflyttningen!

Foto bilden överst: Titti Hübinette

Det nya stallet är nu nästan klart för inflyttning.