Personal på fortutbildning

11 FEB 2019 11:18
Under helgen 2-3 februari var våra ridlärare Anna, Nina och Nina på fortbildning arrangerad av Svenska Ridsportförbundet och helgen efter var Emma Forslöw-Karlsson och Fanny Holmström på en inspirationsdag med bland andra Patrik Kittel.
  • Uppdaterad: 11 FEB 2019 11:18

Anna, Nina och Nina har sedan länge en genuin utbildning som ridlärare och lång erfarenhet, men precis som inom de flesta kunskapsområden finns alltid både fler och nya saker att lära sig och andra att bli påmind om.

Det var många intressanta ämnen under fortbildningen, bland annat om ryttares utveckling och olika ämnen inom att driva och leda en verksamhet.

Svenska Ridsportförbundet arrangerade en inspirationsdag för unga ryttare med Patrik Kittel och Lina Dolk söndagen den 10 februari. Emma och Fanny var med där och fick med sig mycket nyttigt hem.

För föreningen är det viktigt att vår personal är kunnig och då ingår givetvis att de ska vara med på olika fortbildningar. Det är också viktigt att få inspiration och även om man kan få det i vardagen också så är ofta ett samlat grepp som dessa något som ger en bra injektion.

Det kommer alla våra elever på ridskolan tillgodo.

Foto: Nina Latumaa, Emma Forslöw-Karlsson

Skribent: Carina Carlsson

Det nya stallet är nu nästan klart för inflyttning.