Succé på julmarknaden

17 DEC 2018 08:46
Taffi och Jompa gjorde succé på Barkabystadens julmarknad tillsammans med Emilia och Nelly. Det var många glada barn som fick prova ponnyridning.
  • Skapad: 17 DEC 2018 08:46

Lördagen den 15 december arrangerade Järfälla kommun julmarknad på Stora torget i Barkabystaden. Där var musik, torgstånd för den som ville handla saker till jul, den förarlösa bussen visades upp och Attunda Brandkår var på plats och visade en av sina fina släckbilar och så var det förstås ponnyridning som var mycket populär.

Våra hästar skötte sig exemplariskt trots allt ståhej och bar tålmodigt på barnen runt torget. Givetvis hade de fått lite tomteutstyrsel och det tyckte många barn var roligt.

Det blev en slant till Ungdomssektionen för insatsen.

Tack till Järfälla kommun för ett gott samarbete!

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.