Uppskattat möte med ponnyn Starbucks

02 OKT 2019 14:35
Sami, 5 år, är ett av de barn som varit med på vår ponnyridning på helgerna. - Han tyckte att det var jätteintressant och roligt att träffa hästen, berättar mamma Birgül.
  • Skapad: 02 OKT 2019 14:35

Familjen har ingen vana av hästar. Detta var första gången som de var i kontakt med hästar och fick vara inne i en box.
- Vi fick vara med och förbereda hästen inför ridningen. Det var inte bara att hoppa upp på en färdig häst. Det går inte att jämföra med vanlig ponnyridning ute på stan, säger Birgül och fortsätter:

- Vi fick jättemycket hjälp av ungdomarna i stallet. Vi skulle aldrig klarat av detta annars. De hade stort tålamod med oss och vi fick väldigt bra instruktioner.

Sami var mycket nöjd. Han tyckte att det var roligt att rida i ridhuset på ponnyn Starbucks och nu vill han gärna fortsätta på ponnyskolan.

- Det var fantastiskt bra. Han pratade om det under flera dagar efteråt - om Starbucks och hunden Balder* som han också fick träffa och allt han varit med om.

Foto: Titti Hübinette, Birgül Göven

Intresserad av vår ponnyridning? Här hittar du mer information och anmäler ditt barn.

*Balder tillhör en av våra styrelseledamöter.