Vinnare i Skötar-OS

14 MAR 2019 08:11
Under sportlovet var det dags för årets upplaga av skötar-OS. Tibo-laget med Olivia och Ellen vann och två kom Isabell med Nebo. Alla fick priser från vår sponsor Hööks i Barkarby.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2019 08:11

Det var ett gäng som ställde upp även i år och några av dem tävlade i lag, inte minst för att en del hästar har mer än en skötare.

Varje år får våra skötare visa hur duktiga de är på att ta hand om sin sköthäst, utrustningen och boxen. Det är ett tufft arbete de gör hela året och nu får de chansen att vinna fina priser från Hööks i Barkarby.

Bra jobbat allihop och grattis till Olivia, Ellen och Isabell!

Foto: Emilia Elfving

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.