Vi vässar organisationen

07 NOV 2018 08:58
Från starten till nu har mycket hänt och inte minst har verksamheten växt och kommer att fortsätta att växa. Därför anpassar vi organisationen. Nina Latumaa blir ridskolechef och Anna Westlund Tholander personalchef.
  • Skapad: 07 NOV 2018 08:58

Nina har under detta år tagit ett stort ansvar för ridskolan med hästar, stall, lektionsverksamheten och mycket annat. Det kommer hon att fortsätta att göra på samma sätt och därför är det naturligt att hon är ridskolechef.

Anna som inte varit med lika länge har axlat ansvaret för personalen med rekrytering och utveckling, schemaläggning och mycket annat, vilket hon fortsätter att göra.

I samband med detta har Anna-Carin Janson valt att inte komma tillbaka efter sin föräldraledighet utan söker sig vidare. Vi vill framföra vårt varmaste tack från styrelsen för hennes fantastiska insatser med att starta och få igång denna ridskola och önskar henne varmt lycka till!

Skribent: Carina Carlsson

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.