Nyheter från Svenska Ridsportförbundet

Peder Fredricson, Stephanie Holmén och Vanessa Falk är nya stolta Friends-ambassadörer i arbetet mot mobbning och för att alla barn, unga och vuxna ska känna sig trygga i stallet.

Nya rutiner i TDB

(2019-11-19 10:04)
Från och med 1 januari 2020 kommer Tävlingsdatabasen TDB att ha nya rutiner både för anmälare och arrangörer. Här kan du som anmälare och arrangör läsa hur det påverkar dig.

Torsdagskvällen på Friends Arena bjuder på fantastisk stämning och fartfylld action när fyra lag möts i den spännande tävlingsformen inomhusfälttävlan. I startfältet finns såväl världsettan Oliver Townend, som tre fjärdedelar av Sveriges...

Följ FEI:s årsmöte

(2019-11-18 17:42)
FEI har sitt General Assembly i Moskva, Ryssland. Efter flera dagars möten är det dags för själva årsmötet på tisdagen.

Samling för samsyn

(2019-11-18 16:39)
Vad krävs för en åtta och vad kan man göra för att få extra poäng i dressyrprotokollet? Vartannat år träffas dressyrtränare och domare för att snacka ihop sig och se dressyr på hög nivå ur olika perspektiv.

Nya svenska namn i FEI

(2019-11-17 18:40)
Henrik Ankarcrona och Patrik Kittel tar plats i varsin kommitté i det internationella ridsportförbundet FEI. Det fastställdes av FEI Board i anslutning till veckans General Assembly i Moskva. Det är också klart med VM-arrangörer 2022.

Anna Freskgård avslutar fälttävlanssäsongen på bästa sätt, med seger i fyrstjärnig klass i Frankrike.

Det blev två nya världscuppoäng i Stuttgart för Douglas Lindelöw, efter ett oturligt nedslag i grundomgången.

Värmdö Ridklubb är Årets ridskola 2019 och är en klubb som vill växa. - Vår kö skulle kunna fylla 25 nya ridgrupper, säger ordförande Åsa Lindblom, som hoppas på en ny anläggning i julklapp.

Fokus för årets fälttävlansträff var hästen och hur vi som ryttare påverkar den, på kort och lång sikt.

I nya tävlingen Young Rider Best Friends har åtta ryttare kvalat till Sweden International Horse Show.

Darragh Kenny, Harrie Smolders och Lorenzo de Luca är några av de internationella stjärnor som kompletterar startfältet i hoppningen under Sweden International Horse Show.

Nu är det klart med tävlingsplatser och datum för Folksam Ponnyallsvenska/lag-SM i ponnyhoppning 2020. Premiäromgången sker hos Strömsholm RF, zon Nord vecka 10 – och den stora SM-finalen avgörs hos samma förening vid Strömsholmsdagarna vecka 23.

Nytt i TDB inför 2020

(2019-11-14 09:31)
Vi vill redan nu göra alla som är minderåriga, eller som har en minderårig med eget konto i TDB (Tävlingsdatabasen), uppmärksamma på några förändringar som kommer att gälla från årsskiftet.

Uppgifter om medlemsantal ska rapporteras till Svenska Ridsportförbundet senast måndag den 13 januari 2020 via Idrott Online Klubb. Föreningsrapporten öppnar den 16 december 2019.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

E-post: info@jarfallaryttarforening.se