Följ sidan "Tävlingsnyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Tävlingsnyheter

På detta utrymme publicerar vi nyheter som rör tävlingsverksamheten.

(2018-05-14 09:51)
Det blev en fjärdeplats i LA:3 för färska klubbmästarna Danielle Henryson och hennes Not 4 U (SWB) den 13 maj.

(2018-05-13 10:10)
Den 10 maj var det dags för årets klubbmästerskap i dressyr. Det finns hela fem titlar eftersom det är olika klasser. Vann gjorde Sara Arrhenius, Emma-Forslöw Karlsson, Ellen Söderström Carlsson, Danielle Henryson och Matilda Leif.

(2018-05-07 11:21)
Helena Larsson och Winston tävlade den 6 maj i Eskilstuna och fick med sig en fin gul rosett hem för sin insats.

(2018-05-05 19:46)
Allsvenskalaget i dressyr på ponny har gått vidare till final den 2 juni hos Roslagens Rid- och Körklubb. Det blev också flera fina individuella resultat.

(2018-05-02 09:33)
Jessica Sedelke och Zatoska tog en femteplats på lektionshästmästerkskapen i Vällingby den 1 maj och Emma Forslöw-Karlsson genomförde också en fin ritt tillsammans med Safir även om det inte räckte till placering denna gång.

(2018-04-29 22:10)
Det blev flera fina individuella resultat och för laget en andraplats i första allsvenskaomgången på hemmaplan den 29 april. Nu väntar nästa omgång hos Roo Gårds Ridklubb en 5 maj.

(2018-04-15 18:13)
Matilda Leif och hennes Domino gjorde nyligen fina resultat på tävling i Fagersta och lyckades kvala nationellt.

(2018-04-03 11:21)
Asta Sik och hennes ponny Prins var på långfredagen och tävlade dressyr i Vällingby (LC:1). De fick ihop 64,63 % och en andraplacering. Stort grattis!

(2018-03-15 12:53)
Snart drar allsvenskan i dressyr divison III för ponny igång och vi har ett lag med från Järfälla. Första deltävlingen är dessutom på hemmaplan den 29 april och då ser vi fram emot att många medlemmar är där och hejar fram våra fina ekipage!

(2017-10-23 20:36)
Söndagen den 22 oktober blev det så där spännande igen när det var dags för årets klubbmästerskap i hoppning. Till slut stod Nelly Hörberg, Emma Forslöw-Karlsson, Jennifer Zettergren och Maja Löfvenius som segrare i sina klasser.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

Det nya stallet byggs nu och ska vara klart för inflyttning i november 2018.

Viktigt om smittspridning

Kvarka och andra smittor dyker ibland upp på olika ställen, bland annat ridskolor. Det kan bli förödande för verksamheten.

Här får du veta vad du ska tänka på för att vi ska undvika smittor

Filtrera nyheter

År Månad