Christas Minnestävling flyttas

08 MAJ 2019 18:00
Tävlingskommittén har i samråd med ridskolan beslutat att Christas Minnestävling kommer att flyttas från 15-16 juni till september. Exakt datum kommer inom kort.
  • Skapad: 08 MAJ 2019 18:00

Ett skäl är att det samma helg är Global Champions Tour i Stockholm, vilket vi inte visste när vi planerade. Vi tror att många gärna vill gå på det och att det därför kolliderar med vår tävling, vilket några också har framfört och önskat att den flyttas.

Med tanke på att det är flera långhelger så hjälper det inte att flytta fram det då många reser bort. Därav ser vi att, för att så många som möjligt ska ha möjlighet att vara med, så flyttar vi det till september.

För alla som har tänkt att ställa upp blir det istället ytterligare tid att träna. :)

Skribent: Tävling