Helgens tävlingsresultat

01 OKT 2018 12:02
Franka Lundell tog en tredjeplats tillsammans med Loughlin of Islandeady och Kristina Frändén blev sjua tillsammans med Attyrory Mandy.
  • Skapad: 01 OKT 2018 12:02

Franka och Loughlin of Islandeady startade i Lätt C:1 hos Stora Ekeby Ridklubb och fick ihop 67,963 procent, vilket räckte till en fin tredjeplats av tio startande.

Kristina och Mandy (bilden) debuterade på bortatävling hos Bogesundslandets Ryttare och startade i Lätt A:1. Bland tjugo starter kom de på en sjundeplats med resultatet 63,9 %.

Grattis till båda!

Skribent: Carina Carlsson

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.