Många tävlade i vårvädret

15 APR 2019 12:43
Under helgen 13-14 april hade vi dressyrtävlingar med flera hemmaekipage och en omgång av allsvenskan för ponnyryttarna. Vår ridskolechef Nina Latumaa tog hem en vinst i Lätt B:2.
  • Skapad: 15 APR 2019 12:43

Halva lördagen och hela söndagen, från åtta på morgonen till efter sju på kvällen, hade vi tävlande ekipage från olika klubbar och flera hemmaekipage.

Allsvenskalaget tränar och kämpar hårt. Den här gången var de bara tre till start, vilket sätter extra press på ekipagen. Konkurrensen är tuff och den här omgången blev inte placeringarna så högt upp i resultatlistan, men det återstår ytterligare tävlingar och vi håller alla tummarna för dem.

Här finns resultatet från ponnytävlingen.

I Lätt B:2 vann vår ridskolechef Nina Latumaa på lånade hästen Firenzio. Två hemmaekipage placerade sig i Lätt B:2 med Erika Jansson och hennes Panthere du Trichon på en femteplats och och Jenny Maurin med ridskolehästen Frasse på en tioendeplats.

Erika Jansson tog även en fjärdeplacering i Lätt A:3.

Här finns alla resultat.

Det krävs mod och mycket träning för att ställa upp i en tävling, så vi är stolta över alla ekipage!

Även denna gång fick vi fina betyg från både deltagare och överdomare. Som alltid är våra funktionärer, den trevliga stämningen och vår trevliga servering med allt hembakat mycket uppskattat.

Stort tack till alla funktionärer för ännu en fantastisk insats!

Massor med fina priser från vår sponsor Hööks i Barkarby!

Grillmästaren var i farten. Alltid lika populärt.

Foto: Hanna Dufva och Nelly Hörberg