Tävlingshelg med många framgångar

24 OKT 2018 17:47
Två vinster och flera placeringar blev resultatet för klubbens ekipage under helgen 20-21 oktober.
  • Skapad: 24 OKT 2018 17:47

Ella Ström (bilden ovan, foto: Anna Ström) vann Lätt C:2 på 67,167 % med Klaus under våra hemmatävlingar.

Foto: Catrin Horn

Felicia Horn vann ännu en gång med Runsås Midnight Suprice, denna gång i Lätt A:1 på 61,528 % hos Österhaninge Ridsällskap.

För två andra hemmaryttare på ridskolehäst blev det också fina placeringar under hemmatävlingarna då Kristina Frändén tog en tredjeplats tillsammans med Attyrory Mandy II på 66,5 % och Sara Arrhenius och Ironja fick ihop 66,0 %, vilket räckte till en fjärdeplats.

Den klassen vanns av Hanna Tennemar på Justin Timberlake från Överby Hästsportförening med 70,833 %.

Övriga hemmaekipage:
10. Jenny Maurin - Shane Birkemose - 64,0 %
13. Emma Forslöw-Karlsson - Safir Birkedommergård - 63,333 %
16. Line Nilsson - Westpoort's Ettie - 62,167 %
19. Sara Berg - Gadget Forever - 61,0 %
21. Elin Silverbratt - IMA Ma Fleur (SWB) - 60,667 %
21. Clara Leander - Lisselan Sugar - 60,667 %
27. Helene Callersjö - Amigo - 58,167 %

Vi är mycket stolta över er alla!

Här finns alla resultat.

Hemmatävlingen var som alltid välarrangerad och våra funktionärer fick beröm, vilket de alltid gör sig förtjänta av. Vill du också vara med i det trevliga funktionärsgänget så finns det alltid plats för fler. Välkommen att höra av dig till funtionärsansvarig Anna Ström på This is a mailto link

Stort tack till alla som gjorde även denna tävling möjlig och till alla ekipage som kom och tävlade!

Arbetet med tävlingarna börjar på tävlingsdagen tidigt på morgonen. Här en bild från sekretariatet.

Foto: Anna Ström

Funktionärer på plats som får mycket beröm. Denna gång sponsrade Hööks tävlingarna och då har vi fina västar som gör att vi syns bra.

Foto: Anna Ström

Fiket är en uppskattad plats och hembakat går alltid hem. Vill du bidra till kakfatet så är du alltid välkommen.

Foto: Anna Ström

Godaste hamburgarna fixar Robert vid grillen.

Foto: Anna Ström

Hästarna ska också göras redo för tävling. Här är det Mandy som väntar på att putsas.

Foto: Nelly Hörberg

Emma Forslöw-Karlsson och Safir.

Foto: Nelly Hörberg

Krisina Frändén och Mandy.

Foto: Nelly Hörberg

Jenny Maurin och Shane Birkemose, eller "Frasse" som vi kallar honom för det mesta.

Foto: Nelly Hörberg

Helene Callersjö och Amigo.

Line Nilsson och Ettie.

Clara Leander och Sugar.

Foto: Nelly Hörberg

Sara Berg och Gadget Forever.

Foto: Nelly Hörberg

Sara Arrhenius och Ironja.

Skribent: Tävling