Ridbaneschema

Underhåll av ridbanorna

Vi förbättrar underlagen i ridhusen. På torsdag den 7 november är därför stora ridhuset upptaget hela dagen och på fredag den 8 november lilla ridhuset.

Du som nyttjar våra ridbanor och som inte har din häst på anläggningen, måste för att få besöka den garantera att din häst är fullt frisk, att den eller du ej har varit i stall eller på annat sätt i kontakt med smitta.

Vårda underlagen

Vi är mycket rädda om våra fina underlag. Det innebär att vi rider varsamt, mockar ordentligt och krattar spåret och eventuella ojämnheter efter oss. Variera plats för volten när du longerar.

Ta hänsyn till lektioner

Tänk på att lektionerna inte alltid kan vara helt klara mitt på klockslaget. Räkna med att ridhuset/ridbanan är lediga fem minuter efter. Då hinner alla sitta av i lugn och ro.

Knacka först!

Du måste alltid knacka och invänta klarsignal innan du går in i ett ridhus så att du inte skrämmer hästar där inne när du öppnar dörren.

Kalendern

Här kan du ser när de olika ridbanorna är bokade och därmed upptagna. Tydligast är att välja fliken "Vecka" nedan. Nya bokningar kan tillkomma varje dag, så kolla gärna här innan du beger dig till ridbanan.

Önskemål om att boka ridbana skickas till This is a mailto link

Tips: Ladda ner Google Calendar-appen till din mobil så blir det ännu bättre.

Information om ridbanekort hittar du här.

På onsdagar och lördagar är det ridhusvård 10.30-11.30 i båda ridhusen.

Uppdaterad: 13 AUG 2018 17:35