Stallplatser

På Säby gård finns ett med 19 boxar i olika storlekar för privathästar. I stallet har vi en blandad grupp med medlemmar med såväl ponnyer som stora hästar som tränar, tävlar och hobbyrider.

Stallet ligger nära goda kommunikationer med gångavstånd från Jakobsbergs station samt med bussar som går förbi vid Ikea och Bauhaus flera gånger per timme. Från stallet kan du rida rakt ut i den fantastiska naturen i Järvafältets naturreservat. Här finns karta med ridvägar.

Vi har också tillgång till en utomhusridbana och två ridhus de tider då ridskolan inte har lektioner eller annan verksamhet där (någon av ridbanorna är nästan alltid ledig då ridskolan endast använder två av dem i taget).

Klicka på bilden så öppnas ett dokument med mer information.

Alla hjälps åt med fodringar på vardagkvällar, helger och helgdagar samt utsläpp och insläpp av hästar på helger och helgdagar och all fordring, ut- och insläpp när ridskolan har sommarlov. Frukost, lunch och eftermiddag fodrar ridskolans personal och det är också de som släpper ut och tar in hästarna på vardagar.

Hästarna går i flock tillsammans i någon av rasthagarna.

Lediga platser

Är du intresserad av en stallplats hos oss välkommen att anmäla ditt intresse här.

Platser erbjuds i följande prioriteringsordning:

1. Ungdomar till 25 år som är medlemmar i föreningen och i det fall de tävlar då tävlar för föreningen
  2. Övriga ungdomar upp till 25 år som sedan löser medlemskap och i det fall de tävlar då tävlar för föreningen så snart det är möjligt
  3. Vuxna som är medlemmar i föreningen och i det fall de tävlar då tävlar för föreningen
  4. Övriga vuxna som sedan löser medlemskap och i det fall de tävlar då tävlar för föreningen så snart det är möjligt
  5. Kötid

Vi tar även referenser och gör individuella bedömningar.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på This is a mailto link

Uppdaterad: 09 JAN 2018 16:17

Viktigt om smittspridning

Kvarka och andra smittor dyker ibland upp på olika ställen, bland annat ridskolor. Det kan bli förödande för verksamheten.

Här får du veta vad du ska tänka på för att vi ska undvika smittor