Tränare

Har du egen häst och vill anlita tränare?

Rida med på lektion

Att rida med på lektion innebär att du varje vecka tränar med din egen häst i en av våra grupper på ridskolan. Då får du kontinuerlig träning i sällskap med andra, vilket är både nyttigt och trevligt.

Det är ridläraren som avgör vilken grupp du passar i och om du och din häst kan delta. Du får 25 % rabatt på det ordinarie lektionspriset. Kontakta This is a mailto link om du är intresserad.

Privata träningar

Du är välkomman att anlita någon av våra välutbildade och erfarna ridlärare för träning i både dressyr och hoppning. Det finns också särskilda grupper för dig med egen häst. Välkommen att höra av dig till This is a mailto link för att höra vilka möjligheter som finns.

Egen tränare

I första hand är det vår egen personal som finns att anlita, men om det inte är möjligt så kan det finnas möjlighet att anlita en annan tränare. Denne måste godkännas i förväg.

Som tränare betraktas den som står på eller invid ridbanan och ger instruktioner.

Tränaren ska ha F-skattsedel och egen ansvarsförsäkring. Skälen till detta är att vi framförallt är en ridskola där det är viktigt att undervisningen är professionellt genomförd och i linje med de principer som vi själva arbetar efter.

För att få en tränare godkänd så skickar du bevis om F-skattsedel och ansvarsförsäkring This is a mailto link.

Den som anlitar tränare som ej är godkänd eller som inte håller sig till våra regler kan komma att nekas tillträde till anläggningen i fortsättningen.

Uppdaterad: 16 NOV 2017 16:11

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.