Drop in-ridning

Börja morgonen med ett härligt ridpass!Vi har drop in-ridning för dig som kan rida i alla gångarter.

Ridbyxor, skor med klack och handskar behövs. Vi har hjälmar att låna ut men kan inte garantera att det alltid finns någon som passar.

Du behöver vara på plats minst trettio minuter innan ridpasset för att göra i ordning din häst.

Pris: 400 kronor

Betalning: Faktureras för betalning inom tio dagar.

Anmälan: Görs på minridskola.se

Har du ridit hos oss tidigare så har du sannolikt ett konto. Har du inte fått inloggningsuppgifter utskickade så klicka på "Hjälp vid första inloggning."

Har du inte något konto så börjar du med att registrera det.

Du kan anmäla dig till ett tillfälle i taget eller till flera direkt. Ytterligare tillfällen läggs ut efter hand under hösten.

Du behöver inte vara medlem för enstaka tillfällen, men från femte gången eller om du vill delta i andra aktiviteter i föreningen så behövs medlemskap. Det ansöker du också om på minridskola.se.

Uppdaterad: 23 OKT 2018 14:02 Skribent: Ridskolan