Järfälla Ryttarförening finner du på Säby Gård i Jakobsberg.

Åka kommunalt

Till Järfälla kan du resa med pendeltåg till Jakobsbergs station. Från stationen kan du ta buss 567 till Säby gård (hållplatsen vid Bauhaus). Där ser du våra ridhus och följer lindallén så kommer du till våra stallar (ca 300-400 m).

Kommer du från Sollentuna med buss 567 går du förstås av vid samma hållplats.

Från Vällingby går buss 518 som stannar vid Barkarby station och där får du byta till buss 567. Du kan också ta buss 543 som stannar vid Jakobsbergs station och där får du byta till buss 567.

För aktuella buss- och pendeltågstider - gå in på SL:s hemsida.

Åka bil

Åker du bil så tar du E18 mot Enköping om du kommer från Stockholm och E18 mot Stockholm om du kommer från Enköpingshållet.

Ta av vid Jakobsbergs trafikplats mot IKEA. Vid trafikljusen vid IKEA svänger du vänster in mot Bauhaus och ser då våra ridhus rakt fram. Tag höger in i allén som leder upp till Säby Gård. Observera att det inte finns någon vändplan och ingen parkering vid stallen och vi vädjar till alla att inte åka upp i allén i onödan då vi dels värnar om miljön i naturreservatet och det dels finns säkerhetsaspekter att blanda biltrafik med hästar och människor.

Parkering

Parkering finns i början av allén vid ridhusen samt mitt över allén från ridhusen sett vid klubbaracken.

Det finns för närvarande endast några få tidsbegränsade parkeringar mitt emot gamla stallet. Vi ber er att inte åka upp i onödan då det blir mycket trafik precis utanför stallet vilket är dåligt för miljön och ett säkerhetsproblem. Det är inte tillåtet att parkera på gräsytorna utan endast på skyltade platser. Parkeringsövervakning kan förekomma.

Välkommen!

Uppdaterad: 05 JAN 2018 10:26

Det nya stallet byggs nu och ska vara klart för inflyttning i november 2018.

Viktigt om smittspridning

Kvarka och andra smittor dyker ibland upp på olika ställen, bland annat ridskolor. Det kan bli förödande för verksamheten.

Här får du veta vad du ska tänka på för att vi ska undvika smittor