Ponnyridning

Välkommen på ponnyridning på ridskolan på Säby gård lördagar jämna veckor och söndagar udda veckor klockan 14.00-14.30 och 14.30-15.00. Varje grupp rider i trettio minuter. Upp- och avsittning ingår i den tiden. För barn från fem år.

Pris: 200 kronor

Anmälan görs senast på torsdagar klockan 12.00. Upprop och betalning trettio minuter innan respektive pass i gamla stallet. Betalning med swish.

Barnen behöver lämpliga kläder efter väder och skor med klack. Alla barn måste ha en person över 18 år med sig som leder ponnyn hela passet, så även den behöver lämpliga skor. Hjälm finns att låna.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.

Ska du anmäla flera barn så måste du göra en anmälan per barn. Tänk på att alla barn måste ha en ledare över 18 år, så anmäler du två barn som ska rida samtidigt så måste också två vuxna vara med. Ange då den andra vuxna som förälder på barn nummer två. Annars placeras de i varsin grupp.

Du får en bekräftelse på att ni har fått plats och i vilken grupp till den e-postadress som du har angivit.

Får du inte en bekräftelse så har du inte fått någon plats denna gång, men är välkommen att anmäla barn till kommande tillfällen som vi lägger ut här successivt under hösten.

Har du fått en plats men inte kan komma så kan du göra ett annat barn lyckligt som då kan få platsen genom att du avbokar till This is a mailto link

Anmäl dig här!

Den 5 oktober är det ingen ponnyridning då vi har tävlingar. Nya bokningsbara tider kommer att publiceras här vartefter.

Säby gård ligger snett emot Bauhaus i Barkarby. Gamla stallet ligger längst in i allén på vänster sida och har delvis gul fasad.

Med bil:
E18 och avfart Jakobsberg.

Kommer du från Stockholm så håller du höger och tar vänster vid trafikljusen. Nästa infart på höger sida är till Säby gård. Kommer du från Enköpingshållet så åker du höger i rondellen efter avfarten och sedan vänster vid trafikljusen vid Bauhaus. Nästa infart på höger sida är till Säby gård.

Parkering finns vid infarten på var sida om allén, ej uppe vid gården.

Med buss:
Buss 567 som går från Sollentuna, Akalla och Jakobsbergs station stannar intill på Enköpingsvägen.

Med cykel:
Du kan cykla hela vägen upp i allén. Cykelställ finns på höger sida mitt emot stallet mot kolonilottsområdet.

Varmt välkommen!

Uppdaterad: 25 AUG 2019 16:46 Skribent: Ridskolan