Sommarkurser och -läger 2019

Äntligen är det dags att boka sommarkurser och läger!

Du kan fortfarande anmäla dig till fullsatta kurser och får då en plats i kön om det sker några avbokningar.

FÖRE SOMMARLOVET

Ridläger ponny

Sommarridläger för de elever som ridit några år. Du måste kunna behärska hästen själv i alla gångarter.

Skolridning, markarbete/hoppning/uteritter och nyttig teori ingår. Alla hjälper till med hästens dagliga skötsel. Två ridpass per dag. Lunch och fika ingår.

Datum: 24-28 juni
Tid: 8.30 -15.30
Pris: 4 150 kronor

Ridläger ponny - FULLBOKAT

Sommarridläger för de minsta barnen. Deltagare ska kunna rida utan ledare i skritt och trav.

Vi lär oss mer om allt som har med hästar att göra, deras dagliga rutiner, vad de äter och deras utrustning. Framför allt tränar vi på att blir trygga med hästarna i boxen utan att föräldrar är på plats.

Ett ridpass per dag. Lunch och fika ingår.

Datum: 24 - 28 juni
Tid: 10.00-15.00
Pris: 2 500 kronor

Kvällskurs - FULLBOKAD

Intensiv kvällskurs tre ridpass. Nivå vit ponny, lila och svart häst. Max åtta deltagare.

Första gruppen hjälps åt att hämta hästarna på betet, andra gruppen hjälps åt att lämna hästarna. Första gruppen bör därmed vara på plats i god tid innan ridningen, helst en timme, senast en halvtimme. Andra gruppen bör räkna med att det tar något längre tid i stallet efter ridningen än vanligt.
Önska tid i anmälan. Vilken grupp du får plats i får du veta i bekräftelsen.

Datum: 24-26 juni
Tid: grupp 1: 18.30-19.30, grupp 2: 19.30-20.30
Pris: 1 350 kronor

Kombinationsridläger ponny-häst

Vår populära kombinationskurs! Vi hittar på allt vad man kan tänka sig på en vecka! Vi hoppas på bra väder så att vi kan rida och bada, hoppa terräng, ha barbackahoppning och allt annat roligt vi kan komma på.

Övernattning onsdag till torsdag och avslutning vid lunchtid på torsdag. Två ridpass per dag. Lunch ingår och middag på onsdag kväll samt frukost men ej lunch på torsdagen. För att anmäla dig till denna kurs, fråga din ridlärare först.

Datum: söndag 30 juni-torsdag 4 juli
Tid: 8.30-16.30
Pris: 4 500 kronor

EFTER SOMMARLOVET

Ponnyläger 1

För dig som kan skritta och trava själv blir det här ett intensivt och roligt läger. Fika ingår.

Datum: 6 augusti - 9 augusti
Tid: 10.00-15.00
Pris: 2 000 kronor

Ponnyläger 2

Skolridning, markarbete/hoppning/uteritter och nyttig teori ingår. Du måste kunna behärska hästen själv i alla gångarter.

Alla hjälper till med hästens dagliga skötsel. Fika ingår.

Datum: 6 augusti - 9 augusti
Tid: 08.30-15.30
Pris: 3 320 kronor

Kvällskurs - FULLBOKAD

Intensiv kvällskurs tre ridpass. Max åtta deltagare. Nivå vit ponny, lila och svart häst.

Datum: 5-7 augusti
Tid: grupp 1: 18.30-19.30, grupp 2: 19.30-20.30
Pris: 1 350 kronor

Kvällskurs markarbete/hoppning

Önska tid i anmälan. Vilken grupp du fick plats i får du veta i bekräftelsen.

Max sex deltagare. 1,5 timme per pass. Nivå vit ponny, lila och svart häst.

Datum: 8-10 augusti
Tid vardagar: grupp 1: 18.00-19.30, grupp 2: 19.30-21.00
Tid lördagen: grupp 1: 9.00-10.30, grupp 2: 10.30-12.00
Pris: 1 800 kronor

Anmälan

Här anmäler du dig. Du kommer att få en bekräftelse när platsen är din. Kursen faktureras när du har fått en plats bekräftad med 30 dagars betalningstid eller senast innan kursen börjar. Är gruppen fullsatt så få du en köplats. Bekräftelse skickas inte direkt.

Du behöver inte ha en plats i en ordinarie grupp för att vara med på kurser och läger. Allt som behövs är medlemskap och att du klarar nivån.

Ångerrätt

När beställning eller bokning görs via e-post, webbformulär eller telefon så har du enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan eller ditt köp genom att meddela oss senast 14 dagar efter ditt köp. Om det är en aktivitet som har startat och du deltagit vid en sammankomst så har du accepterat att avstå från ångerrätten.

Återtagande av anmälan

Förutom vad gäller ångerrätten enligt ovan är anmälan bindande. Om du återtar din anmälan efter att ångerrätten förfallit men innan kursen startat så debiteras du för halva avgiften för det som du har köpt. Om du återtar din anmälan inom 48 timmar från att kursen startar debiteras du för hela avgiften. Du kan dock, i samråd med ansvarig ridlärare, sälja din plats till någon annan.

Meddelande om ånger eller återtagande ska ske till This is a mailto link

Välkommen på sommarkurs!

Foto: Alva Rosén

Uppdaterad: 13 AUG 2018 10:49

Det nya stallet är nu nästan klart för inflyttning.