Utvecklingsgrupp

Vi erbjuder ett koncept där du som har ridit lite längre och vill lite mer har möjlighet att utvecklas mer både i din ridning och i dina kunskaper om hästar.

Det är viktigt att ridskolan ger alla elever en bred grund att stå på. I utvecklingsgruppen vill vi dock också erbjuda en plattform där du kan ta nästa steg vidare i din utveckling genom ett unikt upplägg:

• Ridning 2-3 gånger per vecka i ordinarie ridgrupp
  • Extra träningar och evenemang endast för utvecklingsgruppen en gång per månad
  • Utvecklingssamtal en gång per termin
  • Möjlighet att åka på Pay and Jump/Pay and Ride/mindre tävling en gång per termin

Utvecklingsgruppen kommer också att ta en del av ansvaret i stallet. På rullande schema kommer ni gemensamt att ansvara för:

• Insläpp av hästar på lördagar (tre och tre)
  • Kvällsfodring på lördagar (två och två)
  • Delta i det ordinarie stallarbetet med mockning, utsläpp osv tillsammans med ridskolans personal på söndagar (två och två)

Utvecklingsgruppen vänder sig främst till dig som rider på vit och svart nivå men även du som rider på gul nivå är välkommen med din ansökan. Vi kommer att erbjuda plats till de elever som under hösten och början av våren har:

• Visat ett stort engagemang och en vilja att bli ännu bättre
  • Haft en ödmjuk inställning till hästen och satt hästen i centrum
  • Varit en god och hjälpsam kamrat i stallet

Utvecklingsgruppen kommer att betala sin ridning månadsvis ungefär som ett abonnemang. I det abonnemanget (vars pris avgörs utifrån hur många dagar i veckan du rider och i vilka grupper du rider) ingår alla dessa extra träningar och evenemang, utvecklingssamtal och hästhyra samt coachning vid externa aktiviteter (startavgifter ingår ej).

Ansök om en plats genom att skicka ett mejl till This is a mailto link och skriv kort om varför du vill vara med, om du vill göra en dressyr- eller hoppinriktad satsning och hur du skulle vilja förlägga den ordinarie ridningen.

Begränsat antal platser!

Priser

Vi lämnar uppgift om pris vid förfrågan eftersom det varierar beroende på antal gånger och vilka dagar i veckan du ska rida.

Satsningen görs med stöd från Idrottslyftet.

Uppdaterad: 05 JAN 2018 10:38
Skribent: Ridskolan

Viktigt om smittspridning

Kvarka och andra smittor dyker ibland upp på olika ställen, bland annat ridskolor. Det kan bli förödande för verksamheten.

Här får du veta vad du ska tänka på för att vi ska undvika smittor