Hoppa till sidans innehåll
Foto: MIKAEL SJÖBERG

Vill du börja rida? Välkommen med din intresseanmälan!


Det är för närvarande kö till vår ridskola. Kön är olika lång beroende på vilken nivå man rider på och om man ska rida ponny eller stor häst.

  • För vuxna nybörjare har vi för närvarande inga grupper och kommer heller inte att starta någon under närmaste året. Därför tar vi för närvarande inte emot några vuxna nybörjare till kön.

  • För barn som är nybörjare är kön just nu mycket lång och vi kan inte säga när det kommer att finnas möjlighet att få en plats, men du är välkommen att ställa ditt barn i kö. Nybörjargrupper har vi framförallt på eftermiddagar från cirka 15.00.

    Vi tipsar om Ponnyskolan som är för barn från fem år. Varje kurs är på tio veckor då barnen får bekanta sig med hästarna och stallet. Här fick mycket att lära och öva på och ha roligt med innan det är dags att hoppa upp på hästryggen! Här hittar du mer information om Ponnyskolan och kan anmäla ditt barn.

Välkommen att anmäla ditt intresse för ridning hos oss. Du får en plats i kön och vi hör av oss så snart vi kan erbjuda något!

Viktigt att läsa innan du gör intresseanmälan

Innan du fyller in intresseanmälan så behöver du läsa igenom våra ridnivåer så att du förstår dem och kan ange den som är så rätt som möjligt. Det är viktigt att du är noga med detta och även tar hänsyn till om du haft ett uppehåll från ridningen då man ofta behöver komma igång på en lägre nivå än man har klarat tidigare. Hamnar du i en för lätt grupp så kan du ändå få behålla platsen för att byta till en mer avancerad när det finns plats, men om den är för svår så är risken att du tyvärr inte kan fortsätta.

Står du i kö sedan tidigare så har du kvar din plats i kön och behöver inte göra något även om du inte har hört av oss på en tid. 

När du får ett erbjudande om plats innebär det att vi har en plats ledig som vi behöver fylla så snart som möjligt. Därför kan vi inte ge så lång tid för att svara på erbjudandet innan det går vidare till nästa i kön. Du får max två erbjudanden. Efter det får du göra en ny intresseanmälan.

Här kan du läsa om vad det innebär att rida hos oss.

Gör intresseanmälan här

Intresseanmälan gör du via minridskola.se

Välj först Järfälla Ryttarförening.

Välj sedan "Registrera dig för medlemskap, kölista eller bokning av kurs."

När registreringen är klar så har du fått en plats i kön.

Välkommen!

Uppdaterad: 27 AUG 2018 19:34
Epost: This is a mailto link

Kontakta oss

Här hittar du 

kontaktuppgifter till oss.

Avbokning av lektion sker till This is a mailto link


Hitta till oss

Vägbeskrivning Järfälla Ryttarförening


Smittspridning

Vi som är i flera stall behöver tänka på några viktiga saker för att våra hästar ska hålla sig friska. Ta del av dem här!


 Följ stallbygget

Det nya stallet är nu nästan klart för inflyttning.

Här kan du följa bygget bit för bit.

Här finns mer information om stallet.


  


 

Här har Svenska Ridsportförbundet samlat säkra tips och tänkvärda fakta för alla som är nya i stallet, både elever och föräldrar. Men även de som har varit med ett tag kanske kan finna ett eller annat nyttigt tips. 


Följ oss i sociala medier:

facebook_JRF

JRF_fritidsledare_facebook

jrffritidsledare_instagram

Följ "fritidsledarejrf" på Instagram

 

 


 Frågor om webbsidan, kontakta:

Informationsansvarig

Adressändring för Tidningen
"Häst & Ryttare" och annan medlemsändring:
Medlemsansvarig

Postadress:
Järfälla Ryttarförening - Ridsport
Säby Gård
17738 Järfälla

Besöksadress:
Säby Gård
17738 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0850110135
E-post: This is a mailto link

Se all info