Prova på för barn

Fredag 1 november klockan 10.00-12.00

Barn mellan 6 och 13 år är välkomna för att vara med några av våra hästar och borsta, sadla, tränsa och prova att rida en stund.

Allt sker under ledning av personal.

Antalet platser är begränsat och föranmälan krävs. Man behöver inte vara medlem i föreningen och aktiviteten finansieras av Järfälla kommun. Det är därmed gratis för deltagarna.

Samling i stora/gula stallet på Säby gård.

Oömma kläder och kläder efter väder. Barnen behöver skor eller stövlar med klack. Hjälm finns att låna.

Säby gård ligger snett emot Bauhaus i Barkarby. Gamla stallet ligger längst in i allén på vänster sida och har delvis gul fasad.

Med bil:
E18 och avfart Jakobsberg.

Kommer du från Stockholm så håller du höger och tar vänster vid trafikljusen. Nästa infart på höger sida är till Säby gård. Kommer du från Enköpingshållet så åker du höger i rondellen efter avfarten och sedan vänster vid trafikljusen vid Bauhaus. Nästa infart på höger sida är till Säby gård.

Parkering finns vid infarten på var sida om allén, ej uppe vid gården.

Med buss:
Buss 567 som går från Sollentuna, Akalla och Jakobsbergs station stannar intill på Enköpingsvägen.

Med cykel:
Du kan cykla hela vägen upp i allén. Cykelställ finns på höger sida mitt emot stallet mot kolonilottsområdet.

Varmt välkommen!

Välkommen att anmäla dig här!

Uppdaterad: 03 DEC 2018 10:32 Skribent: Ridskolan