Skåp

På övervåningen på det gamla stallet finns 48 skåp. När det nya stallet är färdigt, enligt planen senhösten 2018, kommer det finnas fler skåp till uthyrning.

Att hyra skåp är frivilligt. Önskar du hyra skåp så anmäler du ditt intresse här. Då hamnar du i en kö. Du hyr skåpet för en termin i taget.

Om du blir aktuell för att hyra skåp blir du kontaktad via e-post. Då har du fem dagar på sig att svara på mejlet annars går möjligheten att hyra skåp vidare till nästa på tur och du blir bortplockad från kön.

För att det ska fungera så bra som möjligt har vi upprättat ett antal regler vid hyra av skåp:

• Du ska vara medlem och inskriven i ordinarie ridgrupp hos Järfälla Ryttarförening
  • Avgift från och med höstterminen 2018 är 400 kronor per termin. I skåpavgiften ingår hyra av det faktiska skåpet, lokal, el, värme, städning i det gemensamma utrymmet samt administration. Börjar man ha ett skåp efter terminsstart kan avgiften för den terminen justeras. Avgiften bestäms då av fritidsledaren.
  • Avgiften ska betalas senast 31 augusti för höstterminen och senast 31 januari för vårterminen. Betalas avgiften inte i tid är man inte berättigad att fortsätta ha skåp.
  • Önskar du säga upp skåpet mejlar du fritidsledaren. I samband med att du flyttar ut ska skåpet städas. Lämnas ej skåpet i fint skick blir du fakturerad 100 kronor. Önskar du sluta ha skåpet under pågående termin betalas ingen del av avgiften tillbaka.
  • Du köper ditt eget hänglås till skåpet.
  • Skåpet är avsett för ryttarutrustning.
  • Över sommaren ska skåpet tömmas och låset tas bort senast sista lektionsdag för vårterminen. Töms ej skåpet, städas och låset ej ta bort är man ej berättigad till att ha skåp kommande hösttermin och får därmed ställa sig i skåpkön igen.
  • Om vi behöver knipsa låset p.g.a. ovanstående (skåpet ej tömt i tid) så behöver föreningen ej ersätta låset.
  • Förekommer klotter i skåpet blir den som hyr skåpet fakturerad 100 kronor.
  • Lämna in påskrivet skåpkontrakt

Vid frågor går det bra att kontakta mig antingen via mejl, facebook eller instagram.

Fritidsledare Annie

facebook.com/fritidsledarejrf
fritidsledarejrf@instagram

Uppdaterad: 06 AUG 2018 13:25
Skribent: Angelica Eriksson

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.