Hoppa till sidans innehåll

Skötare


Tillsammans med ridskolechef Anna-Carin har vi beslutat att starta terminen med att genomföra skötarkurser istället för att dela ut skötarplatser. Detta gör vi för att både personal och elever ska ha möjlighet att lära känna hästarna och kunna få en uppfattning om vilken typ av häst man trivs med, samt att vi alla ska komma in i de nya rutinerna som blir.

De skötarutbildningar som kommer att arrangeras är obligatoriska för de som vill bli skötare – det spelar ingen roll om man har vart skötare innan eller inte. Det kommer att arrangeras ett flertal skötarutbildningar under höstterminen då vi vet att intresset är stort. Det kommer gå att anmäla sig till kurserna när anslag och information om kursen kommer upp, anmälan är först till kvarn och det går inte att anmäla sig i förväg innan information om kurstillfället har kommit upp.

Senare under hösten när vi alla har börjat komma in i rutinerna och hästarna spenderar mer tid inne kommer hästarna och ponnyerna att få skötare. Då kommer vi att börja med att de får ha en skötare var, för att sedan kunna öka på antalet när vi tycker det är lämpligt.

Skötarplatserna kommer att fördelas på så sätt att när det börjar bli dags så kommer detta att såklart att utannonseras. Man kommer då att få lämna intresse på max tre stycken hästar eller ponnyer som man vill bli skötare på. När sista datumet för intresseanmälan har passerat kommer platserna att lottas ut. Blir man aktuell för en skötarplats kommer detta att meddelas via mejl – då har man fem dagar på sig att bekräfta att man vill ha skötarplatsen – annars går platsen till nästa på tur.

De som inte blir lottade först och blir erbjudna en skötarplats kommer bli lottade i en skötarkö.

Skötarregler kommer att presenteras i och med terminsstart.

Vid frågor går det bra att kontakta mig antingen via mejl, facebook eller instagram.

Hälsningar
Fritidsledare Annie

This is a mailto link
facebook.com/fritidsledarejrf
fritidsledarejrf@instagram

Uppdaterad: 16 AUG 2016 09:51 Skribent: Annie Eriksson
Epost: This is a mailto link

Kontakta oss

Här hittar du
kontaktuppgifter till oss.

Avbokning av lektion sker till This is a mailto link


 Följ stallbygget

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.

Här kan du följa bygget bit för bit.

Här finns mer information om stallet.


  


 

Här har Svenska Ridsportförbundet samlat säkra tips och tänkvärda fakta för alla som är nya i stallet, både elever och föräldrar. Men även de som har varit med ett tag kanske kan finna ett eller annat nyttigt tips. 


Hitta till oss

Vägbeskrivning Järfälla Ryttarförening


Följ oss i sociala medier:

facebook_JRF

JRF_fritidsledare_facebook

jrffritidsledare_instagram

Följ "fritidsledarejrf" på Instagram

 

 


 Frågor om webbsidan, kontakta:

Informationsansvarig

Adressändring för Tidningen
"Häst & Ryttare" och annan medlemsändring:
Medlemsansvarig

Postadress:
Järfälla Ryttarförening - Ridsport
Säby Gård
17738 Järfälla

Besöksadress:
Säby Gård
17738 Järfälla

Kontakt:
Tel: 08-501 101 35
E-post: This is a mailto link

Se all info