Medlemskap

Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar i Järfälla Ryttarförening. Medlemsavgiften ingår ej i ridavgiften.

Även privatryttare som nyttjar ridanläggningen ska vara medlemmar i JRF. Det gäller även medryttare.

Avgiften betalas per kalenderår (1 jan-31 dec) eller som senast innan du deltar i någon verksamhet eller nyttjar anläggningen om det påbörjas senare på året.

Järfälla Ryttarförening är medlem i Svenska Ridsportförbundet som ständigt arbetar med många viktiga frågor för oss som håller på med hästsport såsom utbildning, kvalitet på ridskolor, tävling, information och inte minst stora satsningar på barn och ungdomar. Här kan du läsa mer om det.

Medlemsavgiften till oss betalas per kalenderår, och av din medlemsavgift betalar vi 123 kronor till Svenska Ridsportförbundet per år.

För medlemsavgiften får du:

• en kollektiv olycksfallsförsäkring, som tecknas av Järfälla Ryttarförening
    (en viktig anledning till att vara medlem i ryttarföreningen)
  • fri tillgång till klubbrummet
  • delta i aktiviteter vid ridskolan – ridning såväl som ”avsutten” verksamhet (teorikurser m.m.)
  • möjlighet att gå olika utbildningar
  • Svenska Ridsportsförbundets tidning ”Häst & Ryttare”
  • möjlighet att tävla eftersom medlemskap i en förening krävs
  • möjlighet att bli skötare på en häst eller ponny efter genomgången kurs och avklarat skötarprov
  • delta i olika aktiviteter, inte minst det som arrangeras för barn och ungdomar av vår fritidsledare och vår Barn- och ungdomssektion

Medlemsavgiften för 2019 är:

300 kr för juniorer (t.o.m. det år man fyller 20 år)

500 kr för seniorer

INBETALNING AV MEDLEMSAVGIFT

Efter ansökan så skickar vi en faktura på medlemsavgiften.

Det är viktigt att vi får din postadress (så att du får tidningen Häst & Ryttare) och din e-postadress så att du får aktuell information från oss. Vi skickar endast ut information via e-post.

MEDLEMSKORT

Vi ställer inte ut medlemskort. Kvitto på inbetald avgift gäller som medlemskort.

ANSÖKAN

Ansök om medlemskap på minridskola.se

Har du frågor angående medlemsavgift, adressändring eller annat kring ditt medlemskap så är du välkommen att kontakta medlemsansvarig Elisabeth Nygren, e-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 05 JAN 2018 10:06 Skribent: Elisabeth Nygren

Det nya stallet är nu nästan klart för inflyttning.