Styrelsens ansvar

Föreningens styrelse ansvarar för att driva verksamheten i enlighet med vår värdegrund och eventuella beslut på årsmöten och allmänna medlemsmöten.

Styrelsen fastställer prioriteringar, syften, policyer, budget och fattar beslut i andra övergripande frågor.

Olika personer i styrelsen har olika roller och ansvarsområden och flera av dem innebär en hel del praktiskt arbete. Ridskolan sköts av personalen och det är ridskolechefen som med fullt mandat ansvarar för alla frågor som gäller den delen och anläggningen på Säby gård.

Från starten var det nödvändigt att några i styrelsen bistod med framförallt en hel del administrativt stöd och det sker fortfarande, men kommer allt mer att bli personalens ansvar.

Uppdaterad: 06 FEB 2019 07:52 Skribent: Carina Carlsson

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.