Allsvenskan

Årets allsvenskalag

Här är gänget som under 2019 kommer att representera JRF i allsvenskan.

Dressyrlaget division I

Asta Leinonen Sik - Prins

Jag heter Asta Leinonen Sik och är 16, snart 17 år. Jag har en C-ponny som heter Prins. Han är född 2004 och importerad ifrån Danmark. För ett år sedan var vi mestadels hoppinriktade, men nu har vi gått över helt till dressyren och satsar mot FEI.

Vi var även med i div 3-laget i dressyr förra året och det ska bli jättekul att utmanas i div 1 i år.

Felicia Horn - Runsås Midnight Suprice

Mitt namn är Felicia Horn och jag rider min C-ponny Runsås Midnight Suprice. I stallet kallas hon det mesta, men det brukar oftast bli Suprice. Jag är 15 år och har ridit på anläggningen i tio år. Suprice är sex år och har gjort väldigt mycket innan hon kom till mig den 4 september 2018 trots sina unga år. Vårt mål utöver Allsvenskan är att rida SM 2020.

Jag har ridit i Allsvenskan två år tidigare och detta blir mitt tredje år, men då red jag min förra foderponny Dick Tracy ”Trasan”. Förra året gick det väldigt bra och vi hade många framgångar både individuellt men framförallt med laget. Jag tillsammans med laget hoppas på ett lika lyckat år och att ni kommer och hejar på oss på hemmaomgången!

Ella Ström - Klaus

Jag heter Ella Ström och är 14, snart 15 år gammal. Min D-ponny Klaus ”Klasse” är född 2008 och är en dansk korsningsponny. Jag har haft honom sedan september 2017 och vi var även med i div 3-laget i dressyr förra året. Det kommer att bli både kul och utmanande att vara med i div 1 i år och att få tävla lite högre klasser.

Hopplaget divison III

Tuva Lindblom - Munsboro Packies Boy

Jag heter Tuva Lindblom och är 17 år gammal. Min D-ponny Munsboro Packies Boy (Boyen) är  tio år gammal och jag har haft honom i snart tre år. Boyen är en häst man kan lita på och som älskar att hoppa! Första gången vi är med i Allsvenskan men vi båda är jättetaggade!

Ella Ström - Klaus

Jag heter Ella Ström och är 14, snart 15 år gammal. Klaus ”Klasse” är en dansk korsningsponny född 2008. Jag har haft honom sedan september 2017 och vi kommer även att vara med i div 1 laget i dressyr. Vi är taggade och tror att detta kommer att bli jätteroligt och att få chansen att vara med i hopplaget.

Frida Wiström - Tip Toe Ted

Jag heter Frida Wiström och det här är min D-ponny Tip Toe Ted eller Teddy som han kallas. Teddy är från början fälttävlanshäst men vi fokuserar på hoppningen. Jag har haft Teddy i snart två år och vi har inte hunnit starta så mycket än men vi ser verkligen fram emot att vara med i allsvenska laget!

Om du är intresserad av att vara med hör av dig till This is a mailto link

Uppdaterad: 06 APR 2018 08:20

Det nya stallet är nu nästan klart för inflyttning.