Hoppa till sidans innehåll

Allsvenskan


Årets allsvenskalag

Här är gänget som under 2018 kommer att representera JRF i allsvenskan i dressyr på ponny:

Felicia Horn - Dick Tracy

Mitt namn är Felicia Horn och jag rider min hyr ponny Dick Tracy ''Trasan''. Jag är 14 år och Trasan är en stadig kille på 24 år. Vi har tävlat LC/LB men tränar vidare för att kunna starta högre klasser. 

Jag och Trasan har tävlat för klubben sedan 2016 och vi var även med i JRF:s allsvenskalag i fjol. Jag hoppas vi ska kunna ta med våra erfarenheter sen förra året och kunna prestera ännu bättre resultat 2018, men det viktigaste är ju såklart att ha kul! 

Frida Saidra - Qvanting

Jag heter Frida och är 11 år. Jag har ridit i 7 1/2 år och min favoritponny på ridskolan är Qrabban, som ju egentligen heter Qvanting. Jag rider flera gånger i veckan på ridskolan och det är ofta jag tränar just med Qrabban. 

Det jag tycker är roligast med ridning är dressyr och hoppning men jag gillar även uteritter. Det är alltid roligt att mysa med Qrabban.

Det ska bli roligt att få vara med i dressyrlaget i JRF:s allsvenskalag och vi kommer att vara med på hemmatävlingen den 29/4. 

Asta Leinonen Sik - Prins

Jag heter Asta Leinonen Sik och är 15 år. Min c-ponny Prins är född 2004 och importerad ifrån Danmark. Vi har hängt ihop sen juni 2017 och är mestadels hoppinriktade. Det ska bli jättekul att vara med och jag ska muta Prins med en massa godis så att han sköter sig!

Ella Ström - Klaus

"Klasse" är en D-ponny valack född 2008. Jag har haft honom sedan september 2017 och vi har endast tävlat klubbtävlingar än så länge. Men till våren ska vi börja tävla på bortaplan. Vi tränar och tävlar i både dressyr och hoppning. Vi kommer att vara med i dressyrlaget på hemmaplan den 29/4.

Emilia Telhammar

Emilia och Nasse

Emilia och Taco

Jag heter Emilia Telhammar och är 16år. Ridit och haft egen häst sen jag var 6år och började med shettis. Jag har hunnit tävla LB-dressyr och ponnytrav.

Jag har två D-ponnyer: Taco född 2010 och Nasdaque ”Nasse” född 2012.
Båda är ganska nya för mig så just nu är det utbildning på Nasse och rida in sig på Taco o lära känna honom då Taco är en liten busponny. Jag kommer ta den ponnyn till laget som är mest redo för uppgiften att ut och tävla när det är dags.

Jag deltog i laget även 2017 med min C-ponny som nu gått gå i pension

Ella Wadman - Wild Flower

Jag - Ella Wadman - och min 13åriga D-ponny, Wild Flower aka Wilda. Hon är en dressyrstjärna med otroliga gångarter och kan både LC- och LB-programmen utantill, men ibland kan hon bete sig som en trotsig tonåring - hon är ju trots allt fuxsto…. Vi tycker att det ska bli jättespännande att delta i laget eftersom det är första gången vi tävlar i lag med andra ryttare!


 

Om du är intresserad av att vara med hör av dig till This is a mailto link

Uppdaterad: 06 APR 2018 08:20
Epost: This is a mailto link

Kontakta oss

Här hittar du
kontaktuppgifter till oss.

Avbokning av lektion sker till This is a mailto link


 Följ stallbygget

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.

Här kan du följa bygget bit för bit.

Här finns mer information om stallet.


  


 

Här har Svenska Ridsportförbundet samlat säkra tips och tänkvärda fakta för alla som är nya i stallet, både elever och föräldrar. Men även de som har varit med ett tag kanske kan finna ett eller annat nyttigt tips. 


Hitta till oss

Vägbeskrivning Järfälla Ryttarförening


Följ oss i sociala medier:

facebook_JRF

JRF_fritidsledare_facebook

jrffritidsledare_instagram

Följ "fritidsledarejrf" på Instagram

 

 


 Frågor om webbsidan, kontakta:

Informationsansvarig

Adressändring för Tidningen
"Häst & Ryttare" och annan medlemsändring:
Medlemsansvarig

Postadress:
Järfälla Ryttarförening - Ridsport
Säby Gård
17738 Järfälla

Besöksadress:
Säby Gård
17738 Järfälla

Kontakt:
Tel: 08-501 101 35
E-post: This is a mailto link

Se all info