Maskeradhoppning

Vi börjar året med en rolig maskeradhoppning. Utmana ridvännerna i en spännande maskeradtävling till häst!

Det blir en clear round där alla får rosett och en tävling där bäst utklädda ekipage (ponny respektive häst) utses av en anonym jury.

Första start:
kl 11.00

Samling för att bygga banan:
kl 9.00

Ridskoleryttare från gul resp lila nivå är välkomna att anmäla samt privatryttare. Ridskoleryttare önskar upp till 3 st ponnyer/hästar vid anmälan.

Hinderhöjder mellan 50-100 cm. Privatryttare önskar höjd vid anmälan.

Bedömning A:Clearround; alla som rider felfritt får rosett.

Maskeradpris utdelas till bästa utklädnad på ponny resp häst.

Alla deltagare får en funktionärsuppgift under dagen. Då hoppning kan gå ganska snabbt vill vi att en förälder eller anhörig hjälper till under dagen som funktionär.

Pris:
Startavgift ridskoleryttare: 100 kr
Startavgift privatryttare: 180 kr
Ponnyhyra: 275 kr
Hästhyra junior: 300 kr
Hästhyra senior: 350 kr

Välkommen att anmäla dig här!

Sista anmälningsdag 5 december.

Ångerrätt

När beställning eller bokning görs via e-post, webbformulär eller telefon så har du enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan eller ditt köp genom att meddela oss senast 14 dagar efter ditt köp. Om det är en aktivitet som har startat och du deltagit vid en sammankomst har du accepterat att avstå från ångerrätten.

Återtagande av anmälan
Förutom vad gäller ångerrätten enligt ovan är anmälan bindande. Om du återtar din anmälan efter att ångerrätten förfallit men innan aktiviteten startat så debiteras du för halva avgiften för det som du har köpt.

Meddelande om ånger eller återtagande ska ske till This is a mailto link

Uppdaterad: 22 NOV 2018 09:50 Skribent: Tävling

Det nya stallet byggs nu och skulle enligt planen vara klart för inflyttning i november 2018. Det är dock försenat så inflyttning kommer försenas en bit in på 2019.