Restriktioner Covid-19

27 MAJ 2021 12:00
Idag 1 juni så anpassas Sveriges restriktioner och förbud gällande allmänna sammankomster. Här kan du läsa vad som gäller hos oss!
  • Uppdaterad: 01 JUN 2021 15:04

Järfälla Ryttarförening har valt att behålla befintliga restriktioner hos oss i stall och på läktare terminen ut.
Det innebär att vi har ett maxantal i våra stallar, vi är noga med att hålla avstånd till varandra, föräldrar och syskon får vänta utanför stallar och ridhus och vi väljer att inte ha publik på våra läktare. En förälder/medhjälpare tillåts i stall och ridhus för barn på grön och blå nivå.
Vi ber er också att bara vara i stallet i samband med er ridlektion.

Vi hoppas kunna välkomna tillbaka både elever, föräldrar och supportrar i större omfattning till terminsstarten i augusi om smittspridningen kraftigt sjunkit och restriktionerna tillåter.

E-post: ridskolan@jarfallary...