Isabelle och Malin ridlärare i höst

17 JUL 2020 14:24
Isabelle Lamprecht känner några av oss eftersom hon jobbat en tid. Hon fortsätter också till hösten. Malin Dahlgren är helt ny ridlärare.
  • Skapad: 17 JUL 2020 14:24

Isabelle har vi presenterat tidigare. Hon är utbildad ridlärare och har många års erfarenhet samt ha tidigare drivit Farsta ridskola.

Malin Dahlgren börjar i september. Hon tar inom kort sin ridlärarexamen och har redan många års erfarenhet som ridlärare. Hon har haft egna hästar och tävlat i hoppning.
- Jag ser verkligen fram emot hösten och att få lära känna alla elever och kollegor, säger hon.

- Vi är mycket glada för att Isabelle fortsätter hos oss och för att Malin börjar hos oss! De är båda två välutbildade och rutinerade ridlärare, säger verksamhetschefen Anna Westlund Tholander.

Exakt vilka grupper Isabelle och Malin kommer att ha återkommer vi till när höstens lektions- och personalscheman är helt klara.

Malin till vänster och Isabelle till höger på bilden.