Läskig kväll på Säby gård

02 NOV 2020 14:51
På lördagen blev det både lite läskigt, medelläskigt och mycket läskigt på Säby gård när USEK arrangerade årets spökkväll.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2020 14:51

Spökkvällen är en mycket uppskattad tradition och aktiviteten blir alltid fullbokad. I år blev det dessutom lite speciellt med tanke på smittspridningen. Därför valde USEK att vara med tre grupper i lilla ridhuset och utomhus istället för inomhus.

Lilla ridhuset var kreativt och fint smyckat, som ett eget spökhus. Ute i buskarna väntade obehagliga överraskningar.

Det passade också bra att ha delat upp alla i tre grupper och barnen hade fått välja hur läskigt de ville ha det.

Säby gård var en läskig plats i höstrusket och mörkret i lördags, men också en plats för en mycket rolig aktivitet tillsammans.

Applåder till USEK som arrangerade ännu en fin aktivitet för våra barn!

Foto: Bianca De Carolis

Skribent: Carina Carlsson