LOPPIS PÅ Ridskolans dag - skänk, sälj, fynda och var med!

23 AUG 2021 21:32
Skänk saker eller låt föreningen sälja dina saker. Alla sorter saker är välkomna (hästsaker, verktyg, prydnadssaker, leksaker, mm) men inte skrymmande föremål.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2021 21:32

Inlämning av saker och registrering av säljare sker fredagen den 3/9 kl 15.30-20.00 och lördagen den 4/9 kl 12-14 i Tävlingsbaracken mittemot lilla ridhuset.

Om du vill att vi säljer dina saker så tar JRF 25% i provision. För att kunna betala dig så får du ett kundnummer vid inlämningen med namn och mobilnummer. Du märker själv upp sakerna på plats med kundnumret inringat och med pris. Målartejp och pennor finns på plats.

Betalning sker med Swish från de som köper och till dig vill att JRF säljer åt dig via loppisen.

Fram till kl 14 på söndagen kan man hämta sina osålda saker, sedan skänks de vidare till Myrorna, el.dyl. Vi tar inget ansvar för ev skador.

Vill du vara med och hjälpa till vid inlämning eller sälja på loppisen - anmäl dig genom att maila This is a mailto link

Mer information om Ridskolans dag och hur du anmäler dig till FB-eventet finns här.

E-post: ridskolan@jarfallary...