Hoppa till sidans innehåll

Nina satsar på egen verksamhet

26 JUL 2019 16:11
Vår ridlärare Nina Pietarila har under de senaste åren byggt upp en verksamhet där hon tränar sina och andras hästar samtidigt som hon har arbetat hos oss. Nu tar hon steget fullt ut med den egna verksamheten och slutar hos oss inom kort.
  • Skapad: 26 JUL 2019 16:11

Vi känner Nina både som en ambitiös ridlärare och ryttare. I sin egen verksamhet tar hon emot hästar för inridning och träning och det har blivit allt fler uppdrag med tiden. Nina tränar och tävlar också med egna hästar med siktet inställt på de stora tävlingarna.

Nu väljer Nina att satsa på den egna verksamheten på heltid, vilket innebär att hon lämnar sitt jobb hos oss. Exakt vilken dag som blir hennes sista återkommer vi till, vilket bland annat beror på när hennes ersättare kan börja. Vem som ersätter henne är ännu inte klart, men information kommer till alla berörda så snart vi vet.

- Vi förlorar en skicklig ridlärare, men jag är mycket glad för Ninas skull att hon kan satsa på sin dröm, säger personalchefen Anna Westlund Tholander.

Vi tackar Nina för hennes insatser hos oss under de senaste tre åren, önskar henne varmt lycka till med sin satsning och ser fram emot att köpa biljetter för att se henne tävla i något av de större sammanhangen.


Epost: This is a mailto link

Kontakta oss

Här hittar du 

kontaktuppgifter till oss.

Avbokning av lektion sker till This is a mailto link


Hitta till oss

Vägbeskrivning Järfälla Ryttarförening


Smittspridning

Vi som är i flera stall behöver tänka på några viktiga saker för att våra hästar ska hålla sig friska. Ta del av dem här!


 Följ stallbygget

Vi har nu flyttat in i det nya stallet.

Se bygget bit för bit.


  


 

Här har Svenska Ridsportförbundet samlat säkra tips och tänkvärda fakta för alla som är nya i stallet, både elever och föräldrar. Men även de som har varit med ett tag kanske kan finna ett eller annat nyttigt tips. 


Följ oss i sociala medier:

facebook_JRF

JRF_fritidsledare_facebook

jrffritidsledare_instagram

Följ "fritidsledarejrf" på Instagram

 


 Frågor om webbsidan, kontakta:

Informationsansvarig

Adressändring för Tidningen
"Häst & Ryttare" och annan medlemsändring:
Medlemsansvarig

Postadress:
Järfälla Ryttarförening - Ridsport
Säby Gård
17738 Järfälla

Besöksadress:
Säby Gård
17738 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0850110135
E-post: This is a mailto link

Se all info