Programträning 5 april

24 FEB 2021 16:00
Träna dressyrprogram utan publik på din och hästens villkor. Efter ritten får du ett protokoll med domarens bedömning och kommentarer om vad som var bra och vad som kan förbättras. Ekipage som rider över 62% erhåller en rosett.
  • Uppdaterad: 24 FEB 2021 15:54

Eftermiddagsträning och vi delar upp oss med att bygga fram/bort staket. Funktionärsuppgift tillkommer för alla deltagare. Programträningen är öppen för ridskoleryttare på svart och vit nivå (inklusive dressyrspecialen på ponny och häst) samt privatryttare.

Information mejlas ut till deltagare efter anmälningstidens slut. Ridskoleelever önskar tre hästar. Valbara program är LC:2, LB:1, LB:2, LA:3 och MsvB:1 (anges vid anmälan). Max antal startande är 40 st.

Startavgift lektionsryttare 110 kr
Startavgift privatryttare 210 kr
Ponnyhyra 275 kr
Hästhyra junior 325 kr
Hästhyra senior 350 kr

Anmälan på Min ridskola

OBS! Anmälan öppnar 1 mars kl. 18.00

Sista anmälningsdag onsdag 24 mars.

Startavgiften är bindande i samband med att prel startlista publiceras. Avanmälan senare än 24 h innan arrangemanget startar innebär betalningsskyldighet för både startavgift och hästhyra.

Frågor? This is a mailto link

Se affischen här

E-post: ridskolan@jarfallary...