Save the date!

06 JUL 2021 16:53
Söndag 5 september firar vi Ridskolans dag på Järfälla Ryttarförening. Skriv in detta i kalendern redan nu – planerad tid 10.00-13.00.
  • Skapad: 06 JUL 2021 16:53

Håll utkik i mejlen och på Facebook efter mer information, anmäl dig gärna till det kommande Facebookeventet - och dela - så ser dina ridkompisar att du kommer! Och naturligtvis får du även gärna ta med familjemedlemmar som (ännu inte) rider.

Ta chansen att lära känna nya stallkompisar, att lära dig lite mer om hur det funkar i stallet och få en härlig kick-off inför hösten i vår fina ryttarförening!

Välkommen!

PS: vill du vara med och fixa? Har du käpphästar hemma att skänka bort eller låna ut, älskar du att baka goda bullar eller är en hejare på roliga tipsrundefrågor? Hör av dig, vi vill så gärna ha dig med! Skriv direkt i Facebookeventet (länk kommer!) eller maila till: This is a mailto link.

E-post: ridskolan@jarfallary...