Nyheter från Stockholms Läns Ridsportförbund

Regeringen tog idag beslut att inte fler än 50 personer får samlas vid allmänna sammankomster. Beslutet träder i kraft på söndag.

Hufvudsta Ridklubb tilldelas RF-SISU Stockholm utmärkelse Årets barn- och ungdomsförening 2020. – Gud vad roligt, jag blir pirrig och får tårar. Vi har lagt ner mycket arbete och det har gett utdelning, säger ordföranden Anna-Karin Persson.

Baserat på nuvarande information gällande coronaviruset rekommenderar Svenska Ridsportförbundet oss att aktiviteter som teoretiska utbildningar, clinics, träffar och liknande genomförs digitalt, eller flyttar fram i tiden.

I enlighet med av Svenska Ridsportförbundets rekommendationer flyttar Stockholms Läns Ridsportförbund årsmötet från den 24 mars till den 26 maj 2020.

Med anledning av Svenska Ridsportförbundets rekommendationer flyttas Stockholms Läns Ridsportförbunds Ungdomssektion, DUS, årsmöte till den 13 maj. DUS bjuder in till årsmöte den 13 maj 2020, kl. 18, hos Djursholms Ridklubb.

Söndagen den 24 maj arrangeras finalen hos Botkyrka Ridsällskap. Anmälan är nu öppen för att anmäla deltagande lag från er förening.

Ansök om LOK-stöd

(2020-02-19 16:18)
Sista ansökningsdag för höstens aktiviteter är den 25 februari 2020. Ansökan är öppen så ni kan skicka in föreningens LOK-stödsansökan redan nu.

Vi välkomnar Aspvik Ryttarförening som ny medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet med distriktshörighet till oss här i Stockholm.

Henrik Ankarcrona kommer den 31 mars till Djursholms Ridskola för en hel dag med inriktning mot hoppning.

(2020-01-16 10:41)

Förening

(2020-01-16 10:39)

Tävling