Nyheter från Stockholms Läns Ridsportförbund

Efter Folkhälsomyndighetens besked att det blir möjligt för barn och unga födda 2002 och senare att tävla i sin idrott igen öppnar nu ridsporten för enstaka tävlingar för de yngre.

Finalen för den populära hästkunskapstävlingen Vi i stallet kommer att genomföras den 19 september 2021.

Det händer mycket nu inom ridsporten, se till att du som ordförande hänger med.

Svenska Ridsportförbundet rekommenderar att utökade försiktighetsåtgärder genomförs inför och på tävling av ryttare och arrangörer. Rekommendationerna gäller från och med 12 april 2021 till och med 30 maj 2021.

Förbundsstämma den 8 maj

(2021-04-13 10:48)
Vill ni vara med och påverka inom ridsporten? Se till att just er förenings röst blir hörd genom att delta vid stämman!

Barnmärken

(2021-04-08 14:14)
Åtta märken för barn och nybörjare i alla åldrar inom ridsporten

Det tillfälliga tävlingsstoppet i Sverige hävs från och med den 12 april. Det beslutet tog Svenska Ridsportförbundets styrelse på onsdagen. Därmed tillåts tävlingar för yrkesverksamma igen.

Klubbkampen

(2021-03-29 17:10)
En kul idé som vi vill sprida till flera föreningar. Med hjälp av quiz-plattformen Kohoot har fritidsledarna hos Ryttaralliansen i Stockholm dragit igång KLUBBKAMPEN.

Ny medlemsförening

(2021-03-22 17:02)
Vi välkomnar Fasterna Hästsportförening som ny medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet med distriktstillhörighet hos oss här i Stockholm.

En ny hinderpark till ett värde av 30 000 konor står som förstapris i årets upplaga av Ridborgarmärket. Tävlingen är öppen för alla ridföreningar oavsett om den har ridskola eller endast är för privatryttare.

Det är populärt att rida i lag bland Stockholms ridsportföreningar och nu drar det ihop sig inför sista anmälningsdagen inför höstens divisioner.

Vid Stockholms Läns Ridsportförbunds årsmöte den 17 mars omvaldes Helena Örtholm som distriktets ordförande.

Registrera din anläggning

(2021-03-15 13:14)
Den nya Djurhälsoförordningen (Animal Health Law, AHL) träder i kraft den 21 april 2021. Du som har en anläggning med hästar ska ha registrerat den hos Jordbruksverket innan dess.

Tävlingsverksamheten i Sverige tar en paus under mars månad. Svenska Ridsportförbundets förbundsstyrelse beslutade på fredagen att alla tävlingar i Sverige ställs in med start måndagen den 8 mars.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

E-post: ridskolan@jarfallary...