Nyheter från Stockholms Läns Ridsportförbund

Nu har den tredje semifinalen i Prins Carl Philips Pris avgjorts och ställningen inför finalen är uppdaterad.

Miljöchecken är en miljömärkning för tävlingar som hjälper arrangörer att synliggöra sitt hållbarhetsarbete och samtidigt bidra till ökad miljömedvetenhet bland tävlande och åskådare.

Nacka kommun satsar på att bygga en helt ny ridanläggning vid Velamsund efter att det gamla stallet dömdes ut av länsstyrelsen.

Efter mer än 10 års diskussion är stallbygget vid Fårdala gård, Tyresö, äntligen igång. Representanter från föreningen,Tyresö kommun och Stockholms Läns Ridsportförbund var på plats den 8 oktober när det första spadtaget togs.

Från november 2021 blir det nya rutiner i TDB, Tävlingsdatabasen, när det gäller BankID och inloggning.

Den 26 oktober bjuder vi in till en digital tävlingsarrangörsträff.

Restriktioner och tillfälliga regler inom ridsporten på grund av coronapandemin togs bort den 29 september

Vill er förening ha med lag i de olika Allsvenskorna under våren 2022? Den 30 september är sista dagen för anmälan.

Distriktets Ungdomssektion, DUS, anordnar denna workshop för dig som är intresserad av att arrangera käpphästaktiviteter.

Den 30 september 2021 är sista dag att ansöka om tävlingar och Allsvenska-omgångar under våren 2022.  Anmälan till Allsvenskorna som rids under våren 2022 är öppen och sista dag för att anmäla lag är den 30 september 2021.

Fullspäckat program när styrelsen och sektionsordföranden planerar för år 2022.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

Lektionsschema

Klicka här för att komma till lektionsschemat.

E-post: ridskolan@jarfallary...