Nyheter från Stockholms Läns Ridsportförbund

Den 24 februari hålls en digital informationsträff där alla ändringar i Tävlingsreglementet inför 2021 tas upp. Alla intresserade är välkomna.

Stockholms Läns Ridsportförbund har beslutat att ställa in vårens allsvenskor. Ponny div I hoppning flyttas till hösten 2021 och Ponny div I dressyr flyttas, om möjligt, fram till senare under våren.

Nu är laganmälan till Allsvenskorna som rids under hösten 2021 öppna för anmälan.

Den 31 mars 2021 är sista dagen för att i TDB ansöka om höstens tävlingar.

Det är nu årsmötestider och de flesta föreningar kommer att behöva genomföra sina årsmöten digitalt.

Snart stundar föreningens viktigaste möte och föreningens högsta beslutande organ – Årsmötet! Det är under detta möte som man på riktigt har möjlighet att påverka åt vilket håll förening ska gå.

Förbundsstyrelsens tidigare beslut angående ridskoleverksamheten kvarstår även efter de skärpta restriktioner som regeringen meddelade på fredagen.

Information från Stockholms Läns Ridsportförbunds valberedning inför årsmötet 2021 i enlighet med stadgarna. Välkomna att lämna era nomineringar till ett vinnande team!

I januari och februari finns det fortbildningar för utbildade överdomare i dressyr och hoppning att anmäla sig till.

Kansliets helgtider

(2020-12-18 16:45)
Kansliet är bemannat fram till och med den 22 december och håller därefter julstängt fram till och med den 6 januari 2021.

Tävlingssektionen i Stockholms Läns Ridsportförbund informerar om de restriktioner inom tävlingsverksamheten i Stockholms län som gäller nu och under första delen av nästa år.

Stockholms Läns Ridsportförbund bjuder in till Årsmöte för 2021. Mötet kommer att hållas digitalt den 17 mars.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

E-post: ridskolan@jarfallary...