Nyheter från Stockholms Läns Ridsportförbund

I december öppnar medlemsrapporteringen för föreningar att rapportera antalet medlemmar för 2020.

Nu när vi befinner oss mitt i en pandemi vill vi ge föreningar och ridskolor lite tips.

I Stockholm införs nu skärpta regler för att minska smittspridningen av coronaviruset. De allmänna råden kommer att få konsekvenser även för ridsporten de närmaste veckorna.

Nytt gällande motioner inför nästa års förbundsstämma.

Under våren 2020 blev flera allsvenskor inställda, endast en serie kunde genomföras. Nu under hösten har alla planerade allsvenskor ridits och det återstår endast en omgång.

Ny medlemsförening

(2020-10-21 11:34)
Vi välkomnar Elvskogens Ryttarförening som ny medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet med distriktshörighet till oss här i Stockholm.

(2020-10-20 09:41)

I Stockholms län startades Fälttävlansallsvenskan upp 2020 - nu kör vi vidare med samma koncept även 2021.

Funderar du på att utbilda dig inom ridsporten? Kanske till C-tränare eller siktar på att bli handledare för Grönt kort kurser.

Grattis Ågesta Ridklubb!

(2020-10-06 15:09)
Vinnare i både Ponny- & Stockholmscupen i dressyr 2020 är Ågesta Ridklubb.

Nyhet för de föreningar som arrangerar tävlingar och ställer ut licenser till sina tävlingsryttare.

För tävlingsansökningar inför 2021 har tävlingsterminen delats in i två delar.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

E-post: info@jarfallaryttarforening.se