Nyheter från Stockholms Läns Ridsportförbund

Trevlig sommar!

(2020-06-30 11:38)
Efter en annorlunda vår hoppas vi nu att ni alla får en riktigt skön sommar.

Verksamhetsförändring

(2020-06-24 11:04)
Under de senaste två åren har Stockholms Läns Ridsportförbund, StRF, fått minskade ekonomiska resurser, där bland annat stödet från Region Stockholm är helt borttaget.

Med anledning av rådande omständigheter meddelar nu Stockholms Läns Ridsportförbund att DM i Stockholms län 2020 ställs in, detta gäller alla grenar.

Kansliets sommartider

(2020-06-15 15:50)
Under sommaren 2020 kommer kansliet att vara stängt från den 1 - 31 juli.

Inför tävlingssäsongen 2021 ändras ansökan av tävling och delas upp i två delar.

Vid Stockholms Läns Ridsportförbunds årsmöte den 26 maj 2020 omvaldes Helena Örtholm som distriktets ordförande.

Efter Folkhälsomyndighetens förändrade rekommendationer att resor på en till två timmar från hemorten kan göras, har Svenska Ridsportförbundet beslutat att utöka upptagningsområdet för tävling.

Vi blickar redan nu fram emot 2021. Inför nästa års allsvenskor blir det ett par ändringar i hur anmälan går till.

SM-kval arrangörer sökes

(2020-05-18 14:36)
Svenska Ridsportförbundet har beslutat att lägga utomhus-SM i hoppning vecka 33 i Falsterbo. Därmed sökes nu arrangörer till särskilda SM-kval på nationell nivå i hoppning i Stockholms distrikt, inom ramen för de restriktioner som gäller.

Äntligen kommer en liten ljusglimt denna virustyngda vår. Den 1 juni öppnas möjlighet för unga (födda 2002 och senare) att tävla. Oavsett om de rider ponny eller häst - det är åldern på ryttaren som styr. Tävlingstoppet för övriga gäller tillsvidare.

Så söker föreningar kompensationsstöd för corona.

Föreningsenkät från Riksidrottsförbundet om ekonomiska konsekvenser.

Tävlingssektionen i Stockholms Läns Ridsportförbund avråder föreningar i länet att anordna Pay and Ride, Pay and Jump, Pay and Cross samt öppen bana. Detta med anledning av att vården i Stockholms län redan är ansträngd som den är.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

E-post: info@jarfallaryttarforening.se