Följ sidan "Tävlingsnyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Tävlingsnyheter

På detta utrymme publicerar vi nyheter som rör tävlingsverksamheten.

(2022-05-07 20:49)

(2022-05-04 20:41)
Söndagen den 1 maj anordnade Järfälla Ryttarförening en lokal dressyrtävling där vi fick se fina ritter och JRF-placerade ekipage! Ytterligare några ekipage var på tävling externt och även där fick vi en JRF-placering.

(2021-05-14 16:22)
Tävlingar för ponnyryttare har åter öppnat upp och vår medlem Emilia Telhammar med sin ponny Nasdaque vann en LC:1 hos Sundby Ridklubb den 13 maj med fina 80,74%. Stort grattis Emilia och Nasse!

(2020-10-12 08:57)
I helgen arrangerade vi en lokal/regional dressyrtävling för häst på Säby. Solen sken och vi fick se många fina ritter och resultat. Hemmaryttaren Helene Callersjö vann en av klasserna tillsammans med "Danny".

(2020-09-15 08:00)
Tävlingssäsongen är igång för våra JRF-ekipage! Vi gläds åt flera fina resultat och placeringar på bortaplan under helgen:

(2020-09-08 08:13)
Efter att Corona-pandemin ställde till det i våras har vi nu fastställt några tävlingar under hösten:

(2019-05-03 17:28)
Onsdagen den 1 maj var det dressyrtävlingar hos Upplands-Bro Ryttarförening där Jessica Sedelke vann Msv C:1 tillsammans med ridskolehästen Zatoska.

Avbokning av lektion sker till avbokning@jarfallaryttarforening.se

Lektionsschema

Klicka här för att komma till lektionsschemat.

E-post: info@jarfallaryttarf...