Hoppspecialen på pay and jump

14 OKT 2019 10:33
I helgen var ungdomarna som rider i hoppspecialen på ponny ute på pay and jump i Kungsängen tillsammans med vår ridlärare Emelie.
  • Skapad: 14 OKT 2019 10:33

Det blev en tidig morgon för att göra i ordning alla ponnyer, lasta och åka till platsen.

En pay and jump är inte en tävling utan en möjlighet att träna under tävlingslika förhållanden, så det här är en del av de ambitiösa ryttarnas utbildning.

Trötta men nöjda återvände de med ponnyerna på lördag eftermiddag några erfarenheter och upplevelser rikare.

Att det är rosa kläder, rosetter var för att detta var ett evenemang i samarbete med "Ride against cancer".

På söndag den 20 oktober är det KM i hoppning. Ska du inte vara med och tävla själv så kom gärna och titta på många ridskoleekipage som ställer upp.

Från vänster: Gallardo, Hanna Dufva, Ellen Söderström Carlsson, Nelly Brodin, Halo II, Wilma Haraldsson, Chloé Lindh, Nebo Rooney, Frida Saidra, Emelie Ekberg.

Foto: Michael Dufva