Sommarkurser och -läger 2019

Äntligen är det dags att boka sommarkurser och läger!

Du kan fortfarande anmäla dig till fullsatta kurser och får då en plats i kön om det sker några avbokningar.

FÖRE SOMMARLOVET

Sommarkurs ponny 1
Sommarridläger för de elever som ridit några år och behärskar hästen själv i alla gångarter.
Dressyr, markarbete, hoppning, uteritter och nyttig teori ingår. Två ridpass per dag. Lunch och fika ingår.
22-26 juni – 4 350:-

Sommarkurs ponny 2
Sommarridläger för de minsta barnen som kan rida utan ledare i skritt och trav.
22-26 juni - 2 700:-

Kvällskurs 1: Dressyr
Max åtta deltagare. 18.30-19.30 och 19.30-20.30. Från vit ponny/lila häst.
22-24 juni – 1 450:-

Kvällskurs 2: Hoppning
Markarbete och hoppning Från gul ponny/lila häst.
25-27 juni – 1 600:-

Kombinationskurs
Vi hittar på allt vad man kan tänka sig på en vecka! Vi hoppas på bra väder så att vi kan rida och bada, hoppa terräng, barbackahoppning och allt annat roligt vi kan komma på. Blandar teori med praktik. Lunch och fika ingår.
28 juni – 2 juli – 4 700:-

EFTER SOMMARLOVET

Sommarkurs ponny 3
4-7 augusti- 3 480:-

Sommarkurs ponny 4
Sommarridläger för de minsta barnen som kan rida utan ledare i skritt och trav. Vi lär oss mer om allt som har med hästar att göra, deras dagliga rutiner, vad de äter och deras utrustning. Framför allt tränar vi på att bli trygga med hästarna i boxen utan att föräldrar är på plats. Ett ridpass per dag. Lunch och fika ingår.
4-7 augusti – 2 160:-

Kvällskurs 3
För att komma igång efter sommaren både för ryttare och häst.
Max 8 deltagare.
Tid: 18.30-19.30, 19.30-20.30
5-7 augusti – 1 350:-

Du anmäler dig på minridskola.se

Du behöver inte ha en plats i en ordinarie grupp för att vara med på kurser och läger. Allt som behövs är medlemskap och att du klarar nivån.

Ångerrätt

När beställning eller bokning görs via e-post, webbformulär eller telefon så har du enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan eller ditt köp genom att meddela oss senast 14 dagar efter ditt köp. Om det är en aktivitet som har startat och du deltagit vid en sammankomst så har du accepterat att avstå från ångerrätten.

Återtagande av anmälan

Förutom vad gäller ångerrätten enligt ovan är anmälan bindande. Om du återtar din anmälan efter att ångerrätten förfallit men innan kursen startat så debiteras du för halva avgiften för det som du har köpt. Om du återtar din anmälan inom 48 timmar från att kursen startar debiteras du för hela avgiften. Du kan dock, i samråd med ansvarig ridlärare, sälja din plats till någon annan.

Meddelande om ånger eller återtagande ska ske till This is a mailto link

Välkommen på sommarkurs!

Uppdaterad: 13 AUG 2018 10:49