Våra hästar

blobid0.jpg

Amigo

född 2008

Har tävlat 120-hoppning. "Årets ridskolehäst" 2016.

blobid1.jpg

Chirpy Touch - "Cherry"

född 2007

En genomsnäll dam men som inte gillar att gå först i ledet på uteritt.

blobid2.jpg

Dynamics - "Danny"

född 2007

En mycket artig och trevlig häst. Har fin dressyrstam med Don Shuffro som pappa.

Firenzo - "Enzo"

född 2010

Är man stor måste man vara snäll och det är "Enzo". Alltid lika glad och häftig att rida.

blobid3.jpg

Geniek - "Nicke"

född 2011

Från Holland. Började karriären som polishäst.

Gipsy

född 2011

Vänskaplig och social häst som är välskolad och elegant på alla sätt.

Pickens Lady - “Lady”

Född: 2013

Lady ger ryttaren en fantastisk ridkänsla och har på senare tid verkligen visat vad hon går för. Lady kom till ridskolan tillsammans med Maggan och Knut sommaren 2019.

blobid4.jpg

Safir Birkedommergård - "Safir"

född 2002

Vår första häst när vi startade den föreningsdrivna ridskolan 2016. Placerade sig både som tvåa och fyra i maskeraddressyren 2017 med fina procent.

blobid5.jpg

Shane Birkemose - "Frasse"

född 2005

Världens snällaste Frieser som älskar att bli ompysslad. I ridningen har han ibland lite bråttom.

"Årets ridskolehäst" 2019.

Birkens Syrén- "René"

Född: 2009

René är en känslig och uppmärksam häst. Kommer efter lite mer inskolning att bli dressyrelevernas topp 3 häst

blobid6.jpg

Zatoska- "Toska"

född 2004

En känslig dam med lite egenheter som har vunnit både KM, Christas Minnescup och Maskeraddressyren 2017. Utsågs av eleverna till "Årets ridskolehäst 2017".

Celina

född 2011

Ett ledarsto med stark karaktär, stora gångarter och har en trevlig inställning till arbete.

blobid8.jpg

Willows Master Class - "Wille"

född 2010

Stallets mest önskade häst till KM. Hela 14 stycken hade önskat honom som nummer ett.

Mr Know It All- "Knut"

Född: 2010

Knut är pigg och glad kille som älskar att hoppa och galoppera fort.

Dingle Damsel - "Selma"

Född: 2009

Våran Mamma Mu. Tack vare hennes fina psyke och lugn kommer förhoppningsvis att bli vår framtida terapihäst. Hon har även blivit en omtyckt lektionshäst bland många av våra elever.

Lando

Född: 2008

En otroligt rar och lite försiktig kille som både gillar att hoppa och att träna dressyr.

Gadget Forever- "Gadget"

Född:2011

En kille med fina och stora gångarter som trivs bra med både hoppning och dressyr.

Ironja- "Ronja"

Född: 2008

Ett sto med stark karaktär som har fantastiska rörelser. Går utmärkt att både hoppa och rida dressyr på.

Lovely Feeling - "Lova"

Född: 2007

Ett sto som är ett typsikt sto. För att komma henne nära måste man flirta och gulla med henne, då mjuknar hon som smör.

Firne V D Coquelle- "Qelly"

Född:2005

Enenergifylld dam som är positiv och mycket arbetsvillig. Älskar att hoppa, är fin i dressyren men kräver sin ryttare.

Ponnyer

blobid9.jpg

Attyrory Mandy

född 2010

C-ponny från Irland som är den ponny på ridskolan som har mest potential inom både hoppning och dressyr.

blobid10.jpg

Ballynulto Starbucks - "Starbucks"

född 2007

Fantastisk C-ponny som många har som favorit.

blobid11.jpg

Blauwendraas Ushi - "Ushi"

född 2001

C-ponny. En fantastisk barnponny som har lärt många att rida. En stor favorit bland barnen! Utsågs av eleverna till "Årets ridskoleponny" 2017.

Dylan Promise - “Dylan”

Född: 2009

En ponny med mycket motor, han är snabb men väldigt snäll. Dylan kom tillsammans med Benny till ridskolan i början på 2020.

blobid12.jpg

Gallardo - "Allan"

född 2007

D-ponny. Kung i hagen och tyvärr lite grinig i boxen, men på lektion är han en stjärna. Vann KM i dressyr 2017.

blobid13.jpg

Golden Island Jack - "Jack"

född 2009

D-ponny. Utsågs till "Årets ridskoleponny" 2016.

blobid14.jpg

Halo II

född 2010

D-ponny-sto med stora gångarter. Hon både älskar att hoppa och jobba i dressyren.

Hamra Gatzby - "Sessan"

född 2002

Shetlandsponny som både är rolig att rida och en duktig körhäst. Lugnet själv och den perfekta barnponnyn som framförallt är med i ponnyskolan.

blobid15.jpg

Lisselan Sugar - "Sugar"

född 2011

D-ponny importerad från Irland. En mycket lättlärd ponny med fina kvalitéer inom både hoppning och dressyr. Var placerad i dressyr-KM 2017.

blobid16.jpg

Nebo Rooney - "Nebo"

född 2011

C-ponny som lätt känns igen på sin speciella teckning.

blobid17.jpg

Opal

född 2006

D-ponny. Under 2017 var han högst i topp på antal genomförda lektioner, vilket betyder att verkligen alla kan rida på Opal.

blobid18.jpg

född 2004

B-ponny. Från Danmark trots namnet. Russkorsning som älskar att hoppa.

Merry Dancer- "Märta"

född 2012

En ponny som gillar att jobba i dressyren som har framtiden framför sig.

Shimmering Pebbles - "Pebbie"

född 2013

Minishetlandsponny som våra yngsta medlemmar pysslar om i ponnyskolan. Söt som socker.

Taffi

född 2005

Rutinerad ridskoleponny som tar väl hand om sina ryttare.

"Årets ridskoleponny" 2019.

blobid20.jpg

Tibo

född 2005

En pigg och glad C-ponny som älskar att hoppa.

blobid21.jpg

Westports Ettie - "Ettie"

född 2010

D-ponny. Pigg och glad. Vann KM i hoppning 2017 och placerade sig i dressyren både på Christas Minnescup och KM 2017.

Palone- "Doris"

Född: 2009

En shetlandsponny som lär de allra minsta barnen hur man borstar, sadlar och tränsar på ponnyskolan och som även hänger med de stora ponnyerna på lektionstid.

Foto: Amanda Saidra, Nelly Brodin och Emelie Wallenbro

Uppdaterad: 23 AUG 2018 07:23